لطفا حساب کنید تو این داستان کی بیشتر بدهکار و طلبکار هست؛ آیا ملاک قرار دادن قیمت سکه در سال های ذکر شده، میتواند ملاک خوبی برای رفع این گیر مالی باشه؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴۲۴ #25816666

با سلام
بنده در سال ۱۳۹۲ (بهمن ماه) مبلغ ۱۴ میلیون تومان به برادرم دادم و ایشان برایم ۱۰۰۰۰ سهم پالایشگاه نفت بندر عباس خریداری کردند و قول دادند سال آینده (۱۳۹۳) دو برابر میشه سال بعد متاسفانه افت شدید کرد (اسفند ۱۳۹۳) و سهام بنده از ۱۴ میلیون به ۴ میلیون رسید. بنده به خاطر احترامی که برای ایشان قائل بودم سکوت کردم. در سال ۹۷ سهام من به مبلغ همان ۱۴ میلیون رسید که سهام رو فروختم و به اصطلاخ پولم را از بورس بیرون آوردم. نکته ای دیگر برادر بزرگترا لطف کردند در سال ۱۳۹۷ در جشن عروسی بنده یک سکه تمام بهار آزادی به بنده هدیه دادند.
همچنین در سال ۱۳۹۸ مبلغ ۵ میلیون تومان از ایشان قرض کردم. در سال ۱۳۹۹، ۲ میلیون آن را پس دادم.
حالا به مشکل و اختلاف برخوردیم، بنده معترض هستم که برادرم ۱۴ میلیون بنده را در سال ۱۳۹۲ پایمال کرده و در سال ۱۳۹۷ (بعد از مدت ۵ سال) به اصل پولم رسیدم در حالی که ارزشش کاسته شده.
خواهشی که دارم اینه که لطفا حساب کنید تو این داستان کی بیشتر بدهکار و طلبکار هست. آیا ملاک قرار دادن قیمت سکه در سال های ذکر شده، میتواند ملاک خوبی برای رفع این گیر مالی باشه؟؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قرارداد شما با اخوی مضاربه بوده و در سود و زیان آن شریک هستید و هر شخصی مسئول عمل خویش است ، در بحث قرض نیز باید آن را بپردازید لیکن در هبه ی سکه نیاز به بازپرداخت آن ندارید.

درود
بستگی به مفاد و توافقات طرفین دارد لزا باتوجه به صحبتهای شما مشخص است که با رضایت بوده کسی در ودر نتیجه برادر شما قصوری نکرده که بخواهد خسارتی پرداخت کند

سلام دوست عزیز، حساب سرانگشتی را عامیانه خودتان انجام دادین و اما برای ارائه نظر دقیق تر نیاز به مشاوره تلفنی برای شما احساس میشود

با سلام،برای پاسخگویی دقیق مدارک و مستندات شما باید کامل بررسی گردد.

مدارک و مستندات شما بایستی مورد بررسی قرار گیرد .

با سلام
جهت بررسی دقیق موضوع مدارک و مستندات باید بررسی شود

با سلام
ضرر و زیان مالی شما از برادرتان قابل مطالبه و طرح دعوی نیست.
شما با اهلیت کامل خویش شرایط را پذیرفتین و سهام خریداری نموده اید