در چه صورتی جرم ترک انفاق قطعی میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۲ #25812936

در صورتی که مرد برای همسرش مسکن تهیه نکند؟ نفقه پرداخت نکند؟ یا در زمانی که خانم منزل را به نشانه قهر ترک کرده ، شوهرش کسی را به عنوان واسطه و میانجی برای ادامه زندگی نفرستاده باشد؟؟

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شق اول ترک انفاق محسوب می شود.

درصورتی که زوج خوراک و پوشاک و مسکن زوجه را تامین ننماید ترک انفاق صورت گرفته است.

با سلام
نفقه عبارت است از پرداخت خرجی ، مسکن مناسب ، خوراک و پوشاک ، دارو و درمان و نظایر ان ، که اگر زوج اقدام بر این موارد ننماید ترک انفاق اثبات میگردد