آیا سند بنده رسمی است و ارزش سند تک برگ دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۸۶ #25798378

سلام و وقت بخیر
یک قطعه زمین خریدم که این زمین دارای سند نسق اصللاحات ارضی می باشد و در وسط بافت مسکونی قرار گرفت و از یکی از ورثه خریداری شد و بعنوان مسکونی خریدم و جهت ساخت و ساز نیز مشکلی ندارد . متاسفانه همسایه قسمتی از زمین بنده را تصرف کرده و اقدام به ساخت نموده و جهت زمین بدون اینکه انحصار ورثه انجام شود و مالیات بر ارث بدهند ملک را فاقد سند نسق زراعی معرفی و سند تک برگ با همکاری یکی از دفترخانه ها صادر شد . من نیز در این مدت درگیر درخواست انحصار ورثه و طی نمودن مراحل قانونی جهت دریافت سند بودم و قسمتی از نسق زراعی با همکاری دادگاه بنامم زده شده و حال بخشی از سند نسق زراعی به اندازه متراژ به نام بنده است . نظر به اینکه من سند نسق دارم و مراحل قانونی طی نموده ام و طرف مقابل سند تک برگ که بدون رعایت مقررات اخذ نموده و از طرفی متعلق به بخشی از زمین من نیز می شود بهترین عنوان دادخواست حقوقی و یا شکایت کیفری که پیشنهاد می شود چیست ؟
تشکر میکنم از راهنمایی بزرگواران

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مالیکت را اثبات می نماید...

با احترام نوجه داشته باشید مشخص کننده مالکیت است

وقت بخیر مشخص کننده مالکیت است

با سلام
اثبات مالکیت

سلام
خواهان ,دعوای اثبات مالکیت در خصوص عرصه و اعیان را , زمانی می تواند در دادگاه اقامه دعوا نماید که ملک  دارای سابقه ثبتی نباشد , خواهان می بایست دعوای خود را در دادگاه محل وقوع مال   طرح نماید.
در صورت نداشتن سند ملکی خوانده دادخواست غاصبانه و یا تصرف عدوانی به دادگاه محترم تقدیم کنید.

با درود مشخص کننده مالکیت است

سلام
اثبات مالکیت و تعیین حدود اربعه