منظور از اعاده پرونده اجرایی چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۰۰۸ #25787528

در پرونده اجرای احکام یک نیابت به اصفهان صادر شده که اجرای احکام اصفهان عبارت دستور قضایی مبنی بر اعاده پرونده اجرایی در تاریخ ۱۳۹۹/۰۳/۲۲ صادر گردید را در پیگیری پرونده ثبت کرده و در ادامه عبارت نیابت انجام شد را ثبت کرده منظور از این دو عبارت چیست

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
پرونده شما به جهت رسیدگی و تحقیقات و یا سایر مسایل نیاز به ارجاع امر به دادگاه اصفهان داسته که نیابت انجام و به اصفهان ارجاع شده و تمامی موارد نیابت از سوی دادگاه اصفهان اقدام گردیده است

یعنی کارها و مواردی که نیابت داده شده بود اجرا گردیده و سپس به شعبه معطی نیابت برگردانده شده است .

باسلام
منظور مقام قضایی این بوده که دستور مرجع اعطا کننده نیابت عینا انجام شده و پرونده را به مرجع اولیه که اعطای نیابت کرده بوده را بازگردانیده