آیا به علت تعمیر نکردن سقف که منتهی به آسیب و صدمه به ساختمان شده،میتوان از همسایه شکایت کرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۹۲۶ #25781508

با عرض سلام وقت بخیر
آیا از واحد آپارتمانی که به علت خرابی لوله کشی کف ساختمانش به سقف واحد زیرین نشتی داده و باعث آسیب به سقف شده، و در عین حال حاضر به تعمیرش نیست میتوان شکایت کرد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
میزان خسارت و علت آن باید توسط کارشناس از سوی شورا حل اختلاف باید تامین دلیل شود و سپس اقدام به مطالبه خسارت نمایید

بله می توانید اقدام کنید

بله میتوانید شکایت نمایید و خسارات وارده را مطالبه نمایید ، ابتدا بایستی تامین دلیل نمایید .

سلام باید ابتدا درخواست تامین دلیل از شورا نموده و سپس دادخواست مطالبه ضرر و زیان مطرح شود .

باسلام بحث کیفری منتفی است
اما با اثبات ایجاد خسارت از ناحیه همسایه خود
دادخواست الزام به تعمیر و پرداخت خسارت به خود را مطرح کنید

با سلام ابتدا این میزان خسارت و علت خسارت میبایست توسط تامین دلیل از شورای حل اختلاف اظهار نظر گردد و سپس به استناد آن دادخواست مطالبه خسارت مطرح گردد

باید خسارات و میزان و علت آن از طریق کارشناس شورای حل اختلاف تامین دلیل گردد و نسبت به طرح دادخواست مطالبه خسارت اقدام کرد.