فحاشی چه حکم قانونی دارد؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۳۲ #25777557

سلام
یک شکایت ازم شده بود بابت یک فیلم،

تو این فیلم عموم از روی عصبانیت شروع کرد بخاطر خلع ید شروع به فوش دادن به یک شخص کردو من داشتم از همون اطراف زمین فیلم می گرفتم و از اون صحنه فوش توی فیلم افتاد
خلاصه من فیلم گذاشتم تو گروه واتس اپ که بچه ها نگاه کنید زمین داره میره و این حرفا خلاصه به قسمت فوشش اصلا دقت نکردم و این از طرف افراد دیگر پخش شد فیلم پخش شد و اون شخص ها اومدن شکایت کردن

بعد اینا طرفین دعوای ما هستن
بنظرتون چکار کنم؟ البته این توهین شد به پدر پدر پدرشون 🙁عموم هم قبول کرده فوش داده
و اینکه ما با اینا جریانات ملکی داریم
قاضی چه حکمی صادر می کنه

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام مجازات توهین جزای نقدی می باشد.

درود بر شما
مطابق با ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات مجازات فحاشی جزای نقدی است.

سلام
در صورت اثبات محکوم به جزای نقدی می شود.

سلام توهین ودر شرایطی قذف با توجه به سوال شما میباشد موفق باشید

سلام
توهین اگر مشمول حد قذف نگردد، جزای نقدی دارد.

با سلام، باید دید که آیا جنبه قذف دارد یا نه فقط توهین ساده است

مجازات ان پرداخت جزای نقدی حداکثر تا ۸ میلیون تومان است