میتوانم مستمری از کار افتادگی از بیمه دریافت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۷ #25775439

با سلام عرض ادب ... بنده ۲۹ سالمه و از طرف پدرم تحت بیمه تامین اجتماعی ایشان از ۱ سالگی تا سن ۲۵ سالگی قرار داشتم واز سن ۲۰ سالگی تحت بیماری لوپوس و درگیری کلیه بودم و با این بیماری و وضعیتم حدود ۴۰ درصد از کارافتاده بودم تا سن ۲۵ سالگی ک مدت تحصیلم تمام و از بیمه پدرم خارج شدم و خدمات درمانی استفاده کردم بعد از یکسال کلیه هام به کل ناکارامد شد و دیالیزی شدم بعد از یکسال دیالیزی بودن با تایید از کار افتادگی کاملم تحت بیمه تامین اجتماعی خاص زیر پوشش بیمه پدرم رفتم و الان حدود دوسال است تحت بیمه ایشانم حالا میخواستم با توجه به قانون از کارافتادگی میتوانم مستمری از کار افتادگی از بیمه دریافت کنم باتوجه به اینکه از کارافتاده کامل میباشم

مشاوره حقوقی بازنشستگی و از کارافتادگی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی بیمه می شدید تا از مستمری و.‌بهره مند شوید

شما می بایست بیمه شوید

بادرود بهتر بود بیمه می شدید

باسلام
شما باید بدوا خودتان را بیمه میکردین تا از از بیمه از کار افتادگی منتفع میشدین