کسی که خودزنی میکند چطور میتواند ادعای خود را ثابت کند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳,۲۲۲ #25727242

باسلام
من با خانمم مشکل داریم و در مرحله طلاق هستیم، خانمم خودزنی کرده و رفته از من شکایت کرده، من هیچ وقت او را نزدم.
خانم چطور باید ادعای خود را ثابت کند؟
صرف اینکه از پزشک قانونی گواهی گرفته میتواند این ادعا را داشته باشه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خودزنی ازطریق پزشکی قانونی قابل اثبات

خانم چطور باید ادعای خود را ثابت کند: در واقع امارات به نفع خانم شمااست و شما باید اثبات کنید ایشان را نزده اید
صرف اینکه از پزشک قانونی گواهی گرفته نمیتواند این ادعا را داشته باشد: و باید این مطلب را بتواند اثبات کند اما قرائن و شواهد به نفع ایشان است شما هم می توانید به دلایل خود برای تبرئه شدن استناد کنید

با سلام و ادب
دوست ندارم شما را نگران کنم اما رویه دادسرا بر این است که شما همسر خود را مورد ضرب و جرح قرار داده اید اصل وقوع جرم را اثبات شده میدانند و فقط انتساب این آثار به شما مورد تشکیک قرار میگیرد. اگر در محل ضرب و جرح حاضر بوده اید اگر خصومت شدید با همسرتان داشته اید پیش بینی میکنم در دادسرا قرا جلب به دادرسی علیه شما صادر میشود. اعتراض به گواهی پزشکی قانونی و ارجاع موضوع به کمیسیون پزشکی خالی از لطف نیست.

سلام
صرف دریافت گواهی از پزشکی قانونی مثبت ارتکاب جرم توسط شما نیست و ایشان باید ثابت کنند که شما مرتکب ضرب و جرح شده اید

اصولا جراحات سطحی و در دسترس نشان دهنده خود زنی می باشد که پزشکی قانونی آنرا تشخیص میدهد

گواهی پزشکی قانونی میزان وچگونگی جراحت رامعین می کند و اصل جرم را ثابت نمی کند بلکه بایستی دلایل دیگری همراه باشد