آیا پزشکی قانونی میتواند تشخیص دهد زوال پرده بکارت توسط چه کسی بوده است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۴,۰۲۱ #25703

چندوقت پیش من با دختری رابطه داشته ام که میگفت باکره اما حالا میگه تو پرده منو زدی

مشاوره حقوقی حذف نام همسر از شناسنامه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
پس از گذشت مدت طولانی غیررقابل تشخیص است

بعد گذشت مدت زمان طولانی اینکه توسط چه کسی از بین رفته مشخص نخواهد بود

اینکه ازاله بکارت توسط چه کسی بوده بستگی به زمان ازاله و زمان شکایت دارد که اصولا یک‌زمان طلایی ۳ روزه از زمان از بین رفتن بکارت با حفظ شرایط موجود دارد.

سلام برشما اگر مدت زمان زیادی ازآن گذشته که خیر انجام این کار توسط چه کسی است را نمی توان تشخیص داد ولی اگر زمان زیادی نگذشته با انجام ازمایش این امکان وجوددارد

با سلام
نهایت زمان ممکن جهت تشخیص زوال بکارت کمتر از ۳ روز می باشد و هرچقدر زمان بیشتری بگذرد تشخیص غیر ممکن تر می گردد.

سلام،در صورتی که ظرف مدت حدود چند روز پس از رابطه جنسی،آزمایشات لازم صورت گیرد احتمال تعیین فرد مذکر با مطابقت نتیجه آزمایش وی با نتیجه آزمایش فرد مونث وجود خواهد داشت.

با سلام، اگر فورا اقدام نگردد امکان تشخیص وجود ندارد.