میتونم اعاده حیثیت شکایت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۴۳ #25697088

سلام
من در یک پرونده در دادسرا بهم اتهام کلاهبرداری و جعل امضا شده دادیار منع تعقیب صادر کرد و اعتراض زد طرف و این ماجرا باعث شد چند بار به زندان برم و ابروم بره بخاطر شغل دولتی که دارم و الان بعد از یک سال رای صادر شده و رد اعتراض کرده دادگاه و تبرئه شدم و پرونده مختومه شد.الان من میتونم اعاده حیثیت شکایت کنم. و کجا باید طرح کنم کدوم مرجع.لطفا راهنمایی کنید که بنظرتون به نتیجه میرسه شکایت و آیا حکمی داره براش.ممنونم

مشاوره حقوقی افترا
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف شکایت افتراء محسوب نمی‌شود چه اینکه طبق اصل ۳۴ قانون اساسی تظلم خواهی حق مسلم هر فرد است مگر شکایت همراه با سوءنیت باشد در این صورت می توانید علیه ایشان اقامه دعوا کنید

با سلام
بله
شما حق اعاده حیثیت را خواهید داشت و میتوانید بر علیه شخص اقامه دعوی نمایید

با سلام
همانطور که همکاران گرامی فرمودند در صورت احراز سونیت شاکی میتوانید تحت عنوان افترا علیه ایشان طرح دعوا کنید.
موفق باشید

اگر سونیت در اتهام زدن به شما داشته شکایت اعاده حیثیت شما نتیجه دارد در غیر این صورت خیر.

درود...درصورت قطعی شدن رای میتوانید با دلایل کافی ودر راستای اثبات سوءنیت فرد مفتری نسبت به شکایت از نامبرده اقدام کنید

از همان مرجع صدور رای اعاده حیثیت ،تهمت افترا،لطمه به آبرو خودتان و خانواده از دادگاه کیفری شکایت کنید