مقدار درصد مالیات این سهام ها برای وراث درجه یک چقدر هست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۵ #25691968

سلام پدر مرحوم بنده مقداری سهام بورسی دارن مقدار درصد مالیات این سهام ها برای وراث درجه یک چقدره هستش
ممنون

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مالیات بر ارث سهام، سهم الشرکه و حق تقدم داخل بورس ۰.۵ درصد است
مالیات بر ارث سپرده بانکی، سود سهام و اوراق مشارکت ۳ درصد

با سلام
نرخ مالیات بر ارث نسبت به سهام و سهم الشرکه بورسی متوفی ۷۵ صدم درصد ارزش فروش آنها برای وراث طبقه اول خواهد بود و نرح مالیات بر سود سهام معادل ۳ درصد سود متعلقه تا تاریخ انتقال بنام وراث می باشد.

سلام
مالیات بر ارث سهام، سهم الشرکه و حق تقدم داخل بورس ۰.۵ درصد
مالیات بر ارث سپرده بانکی، اوراق مشارکت و سود سهام ۳ درصد