آیا با این تفاسیر من محکوم به خیانت در امانت میشوم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۵۳۲ #25679672

پدرم یک سال در زندان بود. دو ماه قبل از زندان رفتن برای من یک گوشی خرید.
الان که از زندان برگشته از روی لجبازی از من به دروغ شکایت کرده که پسرم گوشی رو در نبود من همراه با کارتون از منزل خارج کرده و فروخته و هر زمان که عودت گوشی رو خواستار شدم به من توهین میکنه.
این در صورتی است که هم گوشی و هم کارتن دست من هست.
آیا میتونه گوشی رو از من بگیره و من رو محکوم کنه؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام درصورتی که بتوانید اثبات نمایید به شما هبه داده شده است نمیتواند پس بگیرددر غیر اینصورت درصورت داشتن فاکتور خرید به نام پدر به پدر مسترد خواهد شد.

این موضوع کیفری نبوده و منع تعقیب صادر میشود .

باید دید تحت چه عنوانی گوشی را به شما داده اگر قصد شکایت هم دارد باید فاکتور بنام ایشان باشد

اگر مالکیت گوشی به شما انتقال یافته قابل استرداد نیست

با توجه به اینکه گوشی و جعبیه نزد شما می باشد دلیل بر خرید گوشی برای شما می باشدلذا جرمی اتفاق نیفتاده است لاکن در صوره هبه نمودن ایشان می تواند با دادخواست رجوع از هبه علیه شما اقدام به طرح دعوا کند

در صورتیکه گوشی و جعبه را در اختیار دارید به معنی اثبات ادعای خرید گوشی برای شماست و در هر صورت این موضوع کیفری نبوده و قطعا منع تعقیب صادر میشود . حتی بر فرض هبه گوشی از سوی پدر ، ایشان باید از طریق حقوقی درخواست استرداد و رجوع از هبه را بنماید .

سلام
با توجه به اینکه گوشی و جعبه در دست شما می باشد در صورت اثبات هبه قابل استرداد نمی باشد ‌.