شکایت از من و برادرانم بابت تقسیم ترکه و مطالبه اجرت المثل اموال و مطالبه خسارت دادرسی چگونه رد میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۴۳ #25659531

پدر من دارای ۴ برادر و ۳ خواهر بود. در سال ۱۳۴۴ بر روی یک برگه کاغذ، تقسیم ارثی بین پدر و برادر و خواهرانشان ثبت شد مبنی بر اینکه برادر بزرگتر خانواده ( عموی بزرگتر اینجانب) سهم ارث خود را در سال مذکور دریافت داشته و هیچ گونه حق و ادعایی نسبت به سهم الارث باقیمانده که شامل یک باب خانه و یک مغازه در روستای زادگاهشان بوده، ندارد و حتی در دست خط تنظیمی نوشته شده که هر ادعایی در این باب داشته باشد، باطل است. در این نامه دست نویس که گویا توسط معتمد روستا ( که کارهایی مثل ازدواج، طلاق، و مسایلی از این دست را هم رتق و فتق و ثبت می کرده است) تنظیم شده ۵ شاهد که آنها نیز از معتمدین روستا بوده اند امضا کرده و یکی هم اثر انگشت دارد. در ضمن پائین نامه، یک شماره ۴ رقمی هم ثبت شده که به نظر شماره ثبت باشد. از امضا کنندگان زیر نامه مذکور کسی در قید حیات نیست ولی گویا عده ای از فرزندانشان هنوز در روستا که حالا بخش شده، زندگی می کنند. در سال ۱۳۸۸ از میان باقیمانده ارث مذکور، یک باب خانه، طی یک نامه دست نویس دیگر به پدر و یکی از عموهای اینجانب واگذار گردید که ۸ نفر هم آنرا امضا کرده و دو اثر انگشت هم وجود دارد. غیر از یک نفر ، ۷ نفر باقیمانده زنده هستند. سال گذشته بعد از فوت پدر اینجانب و به درخواست عمویم ( که شریک پدرم در خانه ارثی بود) ، خانه مذکور را به استناد کاغذهای مذکور ( که به رویت دفتر املاک و خریدار هم رسیده بود و الان اصل نامه ها در اختیار خریدار است) فروختیم. حالا پسر عموهای ما ( که در نامه تنظیمی مربوط به سال ۱۳۴۴ ، پدرشان هیچ سهم ارثی نداشته و اتفاقا در آن نامه تاکید شده که " هیچ حقی ندارد و اگر ادعا کند باطل است" و خود او هم زیر آنرا امضا کرده و نوشته موارد صحیح است) از ما شکایت کرده و متن ابلاغیه" تقسیم ترکه و مطالبه اجرت المثل اموال و مطالبه خسارت دادرسی" است. سوال من این است که آیا با توجه به نامه های مذکور و بعضی مدارک دیگر، شکایت آنها مورد قبول می شود و برنده می شوند. و خدای نکرده در صورت برنده شدن آنها، هزینه و خساراتی که به ما تحمیل می شود چقدر و چگونه خواهد بود. تا جاییکه من می دانمک هیچ کاغذ یا نوشته ای هم در اختیار ندارند. به غیر از کاغذ تنظیمی سال ۱۳۴۴ که در بالا توضیح دادم و اتفاقا در آن نوشته شده که پدرشان سهم خودرا دریافت کرده ( به عنوان فروشنده به پدر و عمویم فروخته) و هیچ حقی از سهم الارث ندارد.
که آن نامه را هم ما بابت روشن شدن ابهام آنها ( قبل از شکایتشان) از طریق تلگرام، عکسش را فرستادیم. محل روستا در همدان و لالجین است

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پسر عموهای شما نمی توانند در دادگاه ادعای خود را اثبات کنند . هزینه ی دادرسی شامل هزینه دادخواست و وکیل دادرسی و .. می شود(درصورتی که پاسخ من به شما کمک کرد شماره ی من را به خاطر بسپارید)