آیا می توانم به دلیل واریز وجه به حساب شخص بابت خرید ارز دیجیتال شکایت کلاهبرداری کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۰۰ #25646720

سلام و خسته نباشید خدمت شما.
شش ماه پیش من در تلگرام دیدم یکی ارز دیجیتال میفروشه, و بدون اینکه ازش احراز هویت بگیرم به شماره حسابش یک تومن زدم, بعد از اینکه پول زدم تمام پیام هاش رو پاک کرد و من رو بلاک کرد, من فرداش با پرینت چت و رسید واریزی به دادسرا رفتم ویه تومن در حسابش رو مسدود کردن.
اما بعد از شش ماه هیچ احضاریه ای براش نفرستادن ایا این روال طبیعیه یا دلایل من کافی نیست؟
بنظر شما این پرونده وصف کلاهبرداری داره یا حقوقی؟
با کدوم مدل شکایت به نتیجه میرسم با توجه به مدارکم؟
پلیس فتا هم رفتم میگن هیچ ابلاغیه ای بهش نمیدیم, خودش بخواد حسابش باز شه باید بیاد دادسرا.
ممنونم از کمکتون
راستی کانون وکلا در مشهد هم دفتر داره؟کجا؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تحت عنوان کلاهبرداری اینترنتی طرح شکایت نمایید

با سلام.
عنوان موضوع شما کلاهبرداری اینترنتی می باشد.
شعبه موظف است برای متهم ابلاغیه ارسال نماید.
حضورا به شعبه مراجعه کنید.

این پرونده تحت عنوان کلاهبرداری پیگیری میشود ودادسرا باتوجه به پیگیری های شما موظف است ابلاغیه را به طرف مقابل ارسال کند.