آیا اینکه سازنده بیشتر از مالک زمین سهم بردارد قانونی است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۱ #25630210

از یک ساختمان چهار طبقه طبقه سوم و نصف واحد اول به مالک رسیده و در واقع سازنده علاوه بر دو و نیم واحد یک نصفه واحد هم در بالای طبقه چهارم نیز ساخته به علت فامیل بودن و از بابت اطمینان به سازنده قرارداد کامل خوانده نشده بود و الان یک سال هم از موعد مقرر اتمام کار گذشته و هنوز ساختمان آماده تحویل نیست
با این شرایط آیا این شخص خیانت در امانت کرده؟ و چه اقدامی باید انجام دهیم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع جرم خیانت در امانت نمی باشد و بایستی از طریق طرح دعوای حقوقی نسبت به جبران خسارت یا الزام سازنده به انجام تعهد را بنمایید

"با سلام"
بستگی به توافق فی مابین دارد

سلام
اگر بین خودتان تقسیم نامه در این مورد نوشته باشید تقسیم نامه معتبر و لازم الاجرا است مگر این که مدعی باشید در تقسیم اشتباهی رخ داده است که در این صورت چنانچه تقاضای ابطال آن را از دادگاه بنمایید دادگاه رسیدگی و حکم صادر خواهد کرد و قبل از ابطال آن اقدامی میسر نیست و باید به آن عمل شود

خیر خیانت در امانت محسوب نمی شود.

نحوه تقسیم املاک در قراردادهای مشارکت بستگی به توافق شرکا (سازنده و مالک زمین) داشته و هرگونه توافقی مطابق متن قرارداد معتبر می باشد .

سلام وقت بخیر. خیانت در امانت متصور نیست اما میتوانید از طریق دادگاه حقوقی الزام سازنده یا اخذ خسارت را مطالبه کنید