مزاحمت تلفنی چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۵۵۶ #25630031

باسلام
من پسر هستم، دختری از بنده به جرم مزاحمت تلفنی شکایت کرده است، حقیقت این است که با چند ماهی باهم دوست بودیم، یه روز که ایشان جواب زنگ بنده رو ندادند بنده از روی نگرانی چندبار پشت سرهم با ایشان تماس گرفتم که ایشان پاسخ ندادند، حالا پس از اتمام دوستی ایشان از بنده شکایت کرده به جرم مزاحمت تلفنی

*حال بنده از ایشان ویس دارم که در تلگرام ارسال شده خودشان با بنده تماس گرفتن و گفتند که از من خوشش اومده و شمارمو از دوستم گرفته تا با من دوست بشوند.
۱-میخواستم بدونم که بیان این موضوع در دادگاه که من با دختری دوست شدم و چندباری باهم بیرون و پارک رفتیم و چندین پیام عاشقانه بین ما رد و بدل شده که اسکرین آن است، آیا میتونه برای من دردسر ساز بشه؟ یا قانون میتونه صرفا از دوستی و بیرون رفتن دختر پسر ایراد بگیره؟

۲-و بنده میخواهم حتما ویس ارسالی ایشان را در دادگاه پخش کنم، برفرض که قاضی اجازه ندهد که بنده گوشی خود را به جلسه ببرم و بگویند که فعلا نیازی نیست، بنده باید چیکار کنم؟ آیا وسیله پخش صدایی هست که ورود آن بلا مانع باشد؟ یا قانونی هست که به متهم این اجازه رو بدهد برای پخش صدا گوشی ببرد اگر هست لطفا بند و ماده ان قانون رو بفرمایید
ممنون

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ادله خود را مبنی بر اشنایی قبلی و عدم قصد مزاحمت به دادگاه ارائه دهید.

با سلام
دوست عزیز با این توضیحات که دادید بنظر بنده جرمی اتفاق نیفتاده است در ضمن چنانچه شما از قاضی دادگاه هم درخواست کنید بهتون یه برگه میده تا گوشی رو بهتون تحویل بدن که برای بررسی نزد ایشون ببری ان شالله که مشکلی پیش نمیاد .

سلام
جرمی واقع نشده است

سلام. مطابق توضیحات جرمی واقع نشده است...

سلام در دادگاه دفاعیات خو د را ارائه نمائید بنظرمیرسد با این موارد گفته شده جرم خاصی رخ نداده

رابطه چون با رضایت بوده وبنابرمدارک گفته شده جرم مزاحمت تلقی نمیگردد

باسلام صرف ارتباط درفضای مجازی یا تماس تلفنی رابطه نامشروع محسوب نمی گردد.