با این اتفاقات حساب بانکی بنده همچنان مسدود میمونه یا باید اقدامی انجام بدهم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۴۸ #25627681

با عرض سلام و خسته نباشید

در تاریخ ۱۸/۰۳/۹۸ پلیس فتا با بنده تماس گرفت و مشخصات فردیو خواست که در پخش زنده آپارات بنده رو حمایت مالی کرده بود از طریق درگاه زرین پال بنده از واریز کننده یک اسم و فامیل داشتم که گفتم بهشون. ۳ ماه بعد مجدد تماس گرفتن که پول سرقتی بوده و باید پس بدی و حساب بانکیمو مسدود کردند. امروز یه اس ام اس واسم اومد که قرار نهایی شما در مورد پرونده فلان ردیف ۱ صادر شد.داخل سامانه ثنا چک کردم قرار منع تعقیب بود و اون فرد که شخص دیگری بود به اتهام کلاهبرداری از بنده شکایت کرده بود. میخواستم بدونم با این اتفاقات حساب بانکی بنده همچنان مسدود میمونه یا باید اقدامی انجام بدهم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتی که قرار قطعی صادر شده باشد و منع تعقیب خورده باشد حساب بانکی شما رفع انسداد خواهد شد

سلام
اگر برای شما قرار منع تعقیب صادر و از اتهام مبرا شدید پس از قطعیت قرار می توانید درخواست رفع انسداد از حساب بانکی بدهید.