شکایت از همسرم به خاطر مزاحمت و مصرف شیشه، در طلاق من تاثیر دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۳۶ #25627183

سلام همسر بنده شیشه مصرف میکنه و من و دختر دو سالمو از خونه بیرون کرده. حالا هر چند روز یکبار میاد درب منزل مادرم ابروریزی که میخوام بچه رو ببینم منم به خاطر وضعیت ایشون میترسم بچه رو بدم...حتی با همسایه ها هم در گیر شدند و من نامه ی کلانتری دارم.. اگه برای شکایت اقدام کنم ایشونو بازداشت میکنن و کمکی به طلاق من میکنه؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام (ابتلإ زوج به هرگونه اعتیاد مضری که به تشخیص دادگاه به اساس زندگی خانوادگی خلل آورد و ادامه زندگی برای زوجه دشوار باشد) یکی از مواردی است که زوجه میتواند با رجوع به دادگاه واخذ
مجوز خود را مطلقه نماید

با درود اعتیاد شدید حق طلاق ایجاد می‌کند

سلام
و کمکی به طلاق من میکنه؟بله باید حتما اعتیاد به تشخیص دادگاه، برای زن مضر باشد و به زندگی زناشویی خلل وارد کند.
باید در دادگاه اثبات کنید که مرد معتاد است. این امر توسط پزشکی قانونی انجام می‌شود و دادگاه مرد را به آنجا می‌فرستد تا آزمایش بدهد.
بر اساس قانون مدنی، دادگاه در مواردی که شوهر به یکی از انواع مواد مخدر یا مشروبات الکلی اعتیاد داشته باشد، اقدام به صدور رای طلاق برای زن می‎کند.با این شرایط
• اعتیاد مرد به‌ بنیان و کانون خانواده آسیب وارد کند.
• مرد از ترک کردن اعتیاد خودداری کند.
• امکان الزام مرد به ترک مواد مخدر و … در مدتی‌ که به تشخیص پزشک برای ترک اعتیاد لازم است، وجود نداشته باشد.
• ‌در مواردی که مرد به تعهد خود عمل نکند یا پس از ترک، مجددا به مصرف‌ مواد روی آورد

حق ملاقات فرزند قبل از طلاق برای والدین به هر حال محفوظ است و نمی توان کسی را از این حق محروم نمود . تنها با در نظر گرفتن مصلحت کودک می توان زمان آن را افزایش یا کاهش داد

با سلام و احترام
صرف اثبات اعتیاد شوهر باعث به استفاده زن برای گرفتن طلاق نمی شود و لزوما اعتیاد باید به تشخیص دادگاه مضر باشد و به زندگی زناشویی خلل وارد کند اما با توضیحاتی شما دادید در طلاق شما تاثیر دارد و میتوانید اقدامات لازمه را انجام دهید
موفق باشید

سلام
یکی از شرایط طلاق زن عسر وحرج زن است که با تفاسیری که شما بیان کردید میتوانید طلاق بگیرید

بله تاثیر داره چون طبق قانون مدنی در صورتی که دوام زوجیت موجب عسر و حرج زوجه باشد، وی می تواند به حاکم شرع مراجعه و تقاضای طلاق کند، چنانچه عسر و حرج مذکور در محکمه ثابت شود، دادگاه می تواند زوج را اجبار به طلاق نماید و در صورتی که اجبار میسر نباشد زوجه به اذن حاکم شرع طلاق داده می شود.
تبصره - عسر و حرج موضوع این ماده عبارت است از به وجود آمدن وضعیتی که ادامه زندگی را برای زوجه با مشقت همراه ساخته وتحمل آن مشکل باشد و موارد ذیل در صورت احراز توسط دادگاه صالح از مصادیق عسر و حرج محسوب می گردد:
۱ - ترک زندگی خانوادگی توسط زوج حداقل به مدت شش ماه متوالی و یا نه ماه متناوب در مدت یک سال بدون عذر موجه.
۲ - اعتیاد زوج به یکی از انواع مواد مخدر و یا ابتلا وی به مشروبات الکلی که به اساس زندگی خانوادگی خلل وارد آورد و امتناع یا عدم امکان الزام وی به ترک آن در مدتی که به تشخیص پزشک برای ترک اعتیاد لازم بوده است.
۳ - محکومیت قطعی زوج به حبس پنج سال یا بیشتر.
۴ - ضرب وشتم یا هرگونه سو رفتار مستمر زوج که عرفا با توجه به وضعیت زوجه قابل تحمل نباشد.
۵ - ابتلا زوج به بیماری های صعب العلاج روانی یا ساری یا هرعارضه صعب العلاج دیگری که زندگی مشترک را مختل نماید.
موارد مندرج در این ماده مانع از آن نیست که دادگاه در سایر مواردی که عسر و حرج زن در دادگاه احراز شود، حکم طلاق صادر نماید.