خواستار مبلغ ۲/۵متر مربع و بعد انتقال سند بنامش کرده،چه کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۷۷ #25622332

واحدی را فروختیم دقیقا در مبایعه نامه نوشته شده مساحت واحد(( جمعا حدودا ۱۳۰ متر مربع بانظمام و همراه پارکینگ و انباری )) بعد صدور سند مساحت واحد ۱۲۲/۷۵، مساحت پارکینگ اختصاصی در سند ۱۱/۰۵ متر مربع، مساحت انبار اختصاصی در سند ۲/۳۳ متر مربع شده است طبق مبایعه نامه جمع این موارد حدودا ۱۳۷متر مربع در دفترخانه به خریدار گفتم دقبقا مطالب بالا سند به نامش زدم و قرارشد به صورت کلامی مابقی بعدا پرداخت و سند به نام خریدار صادر شد ولی بعد اینکه سند بنامش خرده نه تنها اضافه متراژ نداده
اظهارنامه داد که مساحت واحدش ۱۲۷/۵ متر مربع شده یعنی زده زیره نوشته مبایعه نامه بی توجه میگوید انبار نصف و پارکینگ ۱/۳ در صورتیکه چنین چیزی اصلا در مبایعه نامه نیامده و خواستار مبلغ ۲/۵مترمربع بعد انتقال سند بنامش کرده،چه کنم ؟
((ضمنا قیمت در مبایعه نامه کلی ومقطوع نوشته و ننوشته هرمترمربع اینقدر وننوشته کسری و اضافه قابل مطالبه میباشد،))

مشاوره حقوقی ملکی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان مطالبه میسر نمی باشد.

سلام.امکان مطالبه وجود ندارد....

سلام وقت بخیر
امکان مطالبه وجود ندارد.

امکان مطالبه نمی باشد.

با سلام باعنایت به محتویات قرارداد امکان مطالبه وجود ندارد

سلام
امکان مطالبه وجود ندارد.

باسلام نمی‌توانند در این خصوص ادعایی داشته باشند.