اخراج یکی از شرکا از شرکت با مسئولیت محدود چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲,۳۶۰ #25595927

با عرض سلام و وقت بخیر
در صورتی که یکی از شرکا تابع اصول کاری در یک شرکت نباشد و فعالیتی در جهت فعالیت های تایید شده شرکت نداشته باشد، میتوان وی را از شرکت اخراج نمود و سهم الشرکه وی به او پرداخت شود؟

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
باید در اساسنامه طریقه اخراج را نوشته و تبین نموده باشید

با تصمیم سه چهارم اعضاء هیت مدیره و پرداخت سهم ایشان میسر می باشد.

اصولا ممکن نیست مگر آنکه طلبکار شریک جهت وصول طلب خود اقدام به توقیف سهم شریک نماید

سند رسمی صلح نامه و ارسال به اداره ثبت شرکتها

تنها از طریق تنظیم صلح نامه سهم الشرکه و ارسال به اداره ثبت شرکتها

اگدر طبق آیین نامه شرکت و هیت مدیره عمل نمیکند شما میتوانید اقدام کنید اما باتوصیحات شما بعید بنظر میرسد

بله با پرداخت حق السهمه شریک از طریق دفتر اسناد رسمی یا کاهش سرمایه و اقدام در اداره ثبت شرکت ها امکان پذر است.