ضرب وجرح عمدی با چاقو رو چطور اثبات کنم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۹۵ #25587922

سلام باتوجه به صورتجلسه کلانتری نامه پزشکی قانونی ولذا فایل صوتی ظبط شده خودکار که بی اطلاع از مجرم در پشت منزلم کمین کرده بود ومن با گوشی همراه درحال مکالمه بودم تمام درگیری تا زمانی که جهت جلوگیری از خونریزی دستم، وارد منزل شدم وخواستم به ۱۱۰تماس بگیرم، مدت ۱۷دقیقه ظبط شده وتوهین وتهدید کاملا واضح و قرار رد تعقیب واعتراض بنده وکیفرخواست رفع اتهام ورای صادره قطعی شده،، یعنی دیگه پرونده بسته میشود باتوجه به اینکه فرزند ۶ساله ام بامن بود وقربانی این جرم وحشتتناک باشمشیر شده، ایا راهی برای حضور متهم ولیکن عدم حضور وکیلش، جهت سوگند واقسامه

مشاوره حقوقی کیفری
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
قابل پیگیری نیست .

پزشکی قانونی می تواند تشخیص دهد که جراحت در نتیجه چاقو بوده است یا نه

بااحترام
به دادستان مراجعه نمایید

متاسفانه امکان پیگیری نیست

در صورت عدم قطعیت اعتراض نمایید

با سلام و احترام
باید در مهلت مقرر قانونی اعتراض شود

باسلام
درصورت قطعی شدن رای امکان پیگیری وجودندارد.