مطالبه مهریه به چه صورت است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۶ #25579470

باسلام. من ۹ ماه پیش عقد کردم‌. متاسفانه از دی ماه ( قبل از جشن عروسی ) به مشکل جدی خوردیم. ایشون دو روز بعد ماشینشو بنام مادرش زد. کلید خونه رو هم در حضور وکیل گرفت و گفت برای پیشگیری از دزدی من و خانوادم. دوبار حضوری با هم حرف زدیم فقط تهمت زد و توهین و تهدید کرد. گفت مهریه سالی یه سکه میدم. نمیخوامت ازت بیزارم اما تمکین میگیرم میرم زن دوم میگیرم و تو رو طلاق نمیدم تا بمیری اگرم بیای تو خونم کاری میکنم هرروز آرزوی مرگ کنی. نفقه هم ماهیانه بسیار ناچیز واریز می‌کنه. من مطالبه مهریه کردم و منتظر استعلامات هستم. ایشون اظهارنامه تمکین فرستاد و به دروغ بیان کرده که ۴ ماه شده که من قطع رابطه کردم و جواب پیام و تماس و دیدارشو نمیدم. با توجه به اینکه مانع ادامه تحصیل من در دانشگاه دولتی شد و به نوعی سو رفتار داره و باکره هستم چکار باید کنم؟ لطفا کمکم کنین

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
نفقه تعلق به شما ندارد
مهریه هرچقدر باشد نصف آن قابل مطالبه است

اولا- مطابق رای وحدت رویه دیوانعالی کشور نقل و انتقال اموال تا قبل از قطعیت رای صادره اشکالی نداشته و فرار از دین محسوب نمیشود .
ثانیا- با توجه به باکره بودن شما میتوانید از حق حبس استفاده کرده و تا زمان دریافت مهریه از تمکین خودداری نمایید . بدیهی است در این مدت مستحق دریافت مهریه مطابق مبلغ اعلامی دادگاه نیز خواهید بود .
ثالثا- به دلیل استفاده شما از حق حبس ، درخواست تمکین همسرتان مورد پذیرش قرار نخواهد گرفت و بالتبع موضوع نشوز زوجه و درخواست ازدواج مجدد نیز منتفی خواهد بود .

به شما نفقه تعلق نمیگیرد زیرا نفقه مستلزم سکونت در منزل مشترک است ولی در مورد مهریه بدلیل بکارت نصف تعلق میگیرد و از زمان ثبت مطالبه مهریه تا به حال هر مالی که منتقل شود و صوری باشد باطل است و مجازات برای منتقل الیه و منتقل کننده منظور می شود