چطور میتونم طرح شکایت و بازپس گیری این طلب رو داشته باشم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۸۶ #25554952

سلام ، پدر بنده حدودا یک ماهه که فوت کردن ، کلی دست نوشته در دفاتر مطالبات و در قسمت طلبکاری ، چک پرداختی و واریز کارت به کارت در حدود بالای دو و نیم میلیارد در بازه زمانی حدودا ۲۰ سال موجود‌ داریم که به صورت های مختلف به کارمندشون و به نام خود شخص ایشون پرداخت کردن ولی خانم مربوطه ، منکر بدهی میشن و مدعی هستن خیلی از این مبالغ یا کمک بوده و یا اینکه به صورت های مختلف باز پس داده شده ولی متاسفانه سند و مدرکی دال برا ادعاشون ندارن

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اگر رسید، شاهد... دارید مطالبه وجه کنید

درود
وارث می توانند علیه وی دادخواست مطالبه وجه بدهند.

درود
اگر دلایلی از قبیل رسید ، فیش واریزی دارید از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه وجه مطرح‌نمایید . ایشان باید بتوانند با مدرک بازپرداخت این وجوه را له اثبات برسانند . در غیر اینصورت محکوم به پرداخت خواهند بود .

سلام.
برای کلیه ی مدارک پرداختی فیش بانکی و رسید لازمه و استرداد وجه نیاز به دلیل داره که باید مدارک و مستندات بررسی بشه

سلام، در صورت داشتن ادله همچون شهادت شهود و فیش واریز دارید دادخواست مطالبه وجه دهید، ممکن است طرف مقابل در مقام دفاع نیز ادله ای داشته باشند.

دادخواست مطالبه وجه بدهید و ایشان در دفاع باید دلایل خود را ارایه دهند

شما دادخواست مطالبه وجه دهید در صورتی که طرف مقابل شما مدعی پرداخت به عنوان کمک است خود ایشان باید تبرعی بودن و مجانی بودن قصد پدر شما را در پرداخت اثبات کند.