میخواستم بدونم من می تونم از مادرم شکایت کنم و درخواست بدم که کلا از این خانواده برم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۹۱ #25553799

سلام من یک دختر ۱۴ ساله هستم . داییم از وقتی طلاق گرفته دخترش با ما زندگی میکنه و دو سال از من کوچکتره.مادرم همیشه بین من و اون تبعیض قائل میشه و هر وقت من و اون با هم دعوا می‌کنیم طرف اون رو میگیره و منو کتک میزنه و بعدشم گوشیم رو میگیره ازم و وادارم میکنه بخاطر کاری که نکردم معذرت خواهی کنم . خیلی سعی کردم باهاش کنار بیام ولی اون ی عفریته ی تمامه و داره بین من و خانوادم دعوا راه میندازه . من دیگه تحمل بودن در این خانواده رو ندارم .

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با اورژانس اجتماعی تماس گیرید

سلام امکان شکایت وجود ندارد بهتر است با مادر در این خصوص صحبت کنید ونارضایتی خود را اعلام کنید

سلام
از طریق اورژانس اجتماعی ۱۲۳ پیگیری کنید

سلام .از طریق اورژانس اجتماعی قابل پیگیری است

سلام بامدارا کردن وکدمنشی مشکل را حل کنید
یا بااورژانس۱۲۳ تماس بگیرید

باسلام از طریق اورژانس اجتماعی پیگیری نمایید.

باسلام پیشنهاد می گردد که از طریق اورژانس اجتماعی اقدام نمایید