آیا جعل محقق شده است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۹۸ #25533830

سلام وقت بخیر
امشب متوجه شدم سال ۹۷ یک ماه پس از عقد که شوهرم رفته بیمه تا منو تحت پوشش بیمه قرار بده فرمی که باید بیمه شده مخاطب ( من ) امضا میکردم خودش سعی کرده مثل من امضا کنه اما امضاش شبیه من نشده و اثر انگشت من نیست نمیدونم اثر انگشت خودشو زده یا کسی دیگه رو نمیدونم ایا جعل محقق شده و میتونم ازش شکایت کنم؟
۲. ایا شوهرم میتونه بدون اطلاع من بره دفترچه بیمه جدید بگیره؟
( دفترچه بیمه م رو به همراه لوازم شخصیم شامل لباس و ..... رو قبل از حکم جهیزیه شوهرم و خانواده ش برداشته بودن و نتونستم بیارم و فقط تونستم شهریور دفترچه رو باطل کنم و المثنی بگیرم )

مشاوره حقوقی جعل
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
بله جعل صورت گرفته ومیتوانید شکایت نماید

سرپرست خانوار برای اخذ دفترچه یا تمدید دفترچه بیمه با مراجعه به دفاتر تامین اجتماعی فرمهای مربوطه را تنظیم و امضا مینماید و معمولا دفترچه افراد تحت تکفل خود را راسا دریافت مینماید مهم‌تر اینکه تحقق جرم جعل منوط به رساندن ضرر به غیر است وبه نظردر اینجا سو نیتی مفروض نیست

با سلام و احترام
جرم جعل محرز است
محکومیت بزهکار بستگی به سو نیت شخص هم دارد

با سلام
با توجه به توضیحات شما جعل صورت گرفته است و با استفاده از نظر کارشناس میتوانید جعل را ثابت نمایید

عمل ارتکابی توسط شوهر شما وصف مجرمانه دارد لذا علیه ایشان به عنوان جرم جعل می توانید شکایت کنید

محکومیت و آثار کیفری ناشی از شکایت شما بستگی ب بررسی و تشخیص دادگاه رسیدگی دارد لیکن باتوجه ب توضیحات شما جعل محقق شده است

سلام جعل محرز می باشد ولی حکم محکومیت چون سوء نیت نداشته و باعث ضرری برای شما نشده بستگی به نظر قاضی پرونده دارد.