چگونه مهر و موم صورت گیرد؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۸۰ #25528377

ملک مشاع متوفی که شرکای متوفی در حال استفاده از آن هستند،چگونه مهر و موم می شود؟

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست تقاضای مهر و موم را در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید .

درود بر شما ،مستحضر باشید که بایستی دادخواست مهر و موم مطرح نمایید تا اقدامات مقتضی صورت گیرد.

سلام
دادخواست مهر و موم را در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید .

سلام برای طرح دادخواست مهر و موم ترکه اول باید گواهی انحصار وراثت بگیرید.
در دادخواست مهر و موم ترکه به مواد ۱۶۷، ۱۷۵، ۲۰۶، ۳۰۰ و ۳۱۷ قانون امور حسبی استناد کنید.

با سلام
دادخواست مهر و موم را تنظیم و در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت کنید در صورت تنظیم دادخواست مشاوره پیش از خدمت رایگان رزرو کنید

با درود از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست مهر و موم بدهید

دادخواست مهر وموم مطرح نمائید