با اینکه ۸ماه ازشکایتم گذشته ولی شعبه بازپرسی پرونده ها را اصلا رسیدگی نمیکنن به نظر شما چیکار کنم که بتونم به حقم برسم؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۶۹ #25524350

باسلام خدمت شما لطفا راهنماییم بفرمایید ممنون میشم بنده یکسال صیغه یک آقایی بودم واین آقا یک صیغه نامه ایی رو با دفترخونه ایی که آشناشون بودند امضا بنده را جعل نمودند و صیغه پنج ساله درست کردند و همیشه مزاحم بنده میشدند و من را تهدید به جان خودم و
بچه هایم میکردند و بنده از ایشان شکایت کردم و این آقا با دروغهایش واینکه تمام مدارک ملکهایم را کپی و بنام خودشان جعل کردند با یک دست خط عادی و امضا من را جعل کردند و حتی امضا شاهدینی که زیر آن قولنامه مجعول بود شاهدین در آگاهی اعلام داشتند که ما اصلا هیچ برگه ایی را امضا نکردیم و این آقا امضاهای ما را جعل نموده است و این آقا آن برگه را داد شورا و دهیار آن را مهر و امضا نمودند که زمینهایی که در آن مباینامه جعل شده بود برای روستاهای دیگر بوده و بنده برای دهیار و شورا هم شکایت کردم و همسر صیغه ایی من آن ملکهایم را به قیمت پایین فروخت و بنده از آن آقا بعنوانهای مختلف شکایت کردم جعل و کلاهبرداری و فروش مال غیر. و ایجاد مزاحمت ولی متاسفانه هیچ پیگیری از طرف بازپرس پرونده نمیشود و خیلی کند رسیدگی میشود الان در ملکم مساجر نشسته است که دست نشانده همان آقا هستش که بنده اطلاعی نداشتم وایشان کلید ملک من را هم تعویض نمودند و حتی ورود اجازه به ملک خودم را هم نداشتم و حالا قرارداد مستاجر تمام شده و چون ازشون شکایت کردم بعنوان ممانعت از حق بازپرس به من گفتند که شما دست نگهدارین ولی حالا مستاجر رفتند برای من اظهارنامه فرستادند آیا میتوانم مستاجرم رو تعویض کنم؟

مشاوره حقوقی جعل
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام حضوری پیگیری نمایید.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید اصولا در مراجعه قضایی زمان غیر قابل پیش بینی می باشد البته بیماری کرونا هم بی تاثیر نمی باشد

سلام
به دلیل حجم پرونده ها امکان طولانی شدن رسیدگی وجود دارد .ولی می توانید طی درخواستی تسریع در رسیدگی را از شعبه مربوطه بخواهید .

در خصوص طولانی شدن رسیدگی میتوانید به سرپرستی مراجعه کنید

باسلام
مدت زمان قابل پیش بینی نیست
در مورد مستاجر اگر مدت زمان قرارداد به اتمام رسیده و ملک تخلیه شده است مانعی برای اجاره مجدد نیست مگر اینکه فعلا دستور قضایی بر عدم اجاره باشد

طولانی شدن روند رسیدگی پرونده ها طبیعی است باید منتظر بمانید

پیگیری شما در مواردی می تواند موجب تسریع شود .