درصورت خرید ملک به نام شخص سالخورده (جهت دریافت تسهیلات) چه اقدامی جهت موروثی نشدن ملک می توان انجام داد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۴۱ #25523006

آپارتمانی به قیمت ۶۰۰ میلیون تومان توسط اینجانب خریداری شده است. به دلیل نیاز به تسهیلات، از تسهیلاتی با اقساط ۲۰ ساله متعلق به پدر بزرگ خود استفاده نمودم و طبق درخواست بانک تسهیلات دهنده، شش دانگ آپارتمان به نام پدر بزرگ شده و در رهن بانک قرار گرفت. طبیعتا تا انتهای پرداخت اقساط، قابلیت انتقال ملک به نام اینجانب وجود نخواهد داشت. سوال اینکه با توجه به سن بالای ایشان، چه راهکاری پیشنهاد میفرمایید تا در صورت فوت نامبرده، این ملک وارد پروسه انحصار وراثت نشده و یا وارد پیچیدگی های اداری و رضایت تک به تک از وراث نگردد؟
با تشکر

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
اگر درحال حاضر سند به نام پدربزرگتان می باشد و به علت وام دررهن می باشد و دراین مدت اگر ایشون فوت کند ابتدا بانک بدهی اش را برمی دارد و بابقی بین وراث تقسیم میشود حال اگر میخواهید ملک وارد بحث ورثه نشود پدربزرگتون میتونه به شما صلح کند و صلح نامه ای دال براین مورد تنظیم کند.