نحوه اعتراض از حکم تجدیدنظر به چه صورت است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۱۹ #25502928

سلام.فردی در یک معامله در سال ۹۳ به بنده چک صد میلیونی داد که این چک قبلا به مبلغ ۲۴۰۰۰۰ تومان به شرکتی داده شده بود و برگشت خورده بود و در قبال پرداخت ۲۴۰ تومن چک خودش را بدون اینکه رفع سو اثر کند از شرکت گرفته و همان چک را با مهارت که در دادگاه گفته با ادکلن پاک کرده به مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان به بنده میدهد.و متواری میشود.در دادگاه بدوی غیابا به ۷ سال حبس بابت کلاهبرداری و ۲ سال بابت جعل سند محکوم شده و در واخواهی هم همین حکم تایید میشود ولی در تجدید نظر علیرغم توهینها و تحقیر متهم و سه وکیلش توس قاضی تجدید نظر متاسفانه حکم فوق الذکر را به یکسال کاهش داده و عنوان جعل سند را حذف و از عنوان فریب استفاده نموده است.حال بنده میخواهم به دیوانعالی کشور شکایت کنم.لطفا بفرمایید چگونه میتوانم به این حکم در مراجع بالاتر اعتراض کنم و حقم را بگیرم.چون شایبه ی تبانی توسط قاضی با متهم در ذهنم ایجاد شده است.با تشکر

مشاوره حقوقی چک
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه به توضیحات .‌رای صادره ازدادگاه تجدیدنظر قطعی است . لذا شکایت دردیوان معنا ندارد و مشمول اعاده دادرسی نیست

فرم شکایت دیوان عالی کشور را تکمیل نموده و به دیوان از طریق دفتر شعبه دادگاه بدوی ارسال نمایید

با تکمیل نمودن فرم اعتراض دیوان و ضمیمه نمودن مدارک به پیوست میتوانید از طریق دفاتر خدمات قضائی اقدام نمایید .

سلام
میتوانید بدوا اقدام به ثبت اعاده دادرسی نمایید تا پرونده مجدد توسط شعبه مورد بررسی قرار گیرد

سلام.رای دادگاه بدوی و تجدید نظر را پرینت بگیرید ضمن پرینت فرم اعتراض به دیوان عالی کشور و سپس تمبر به میزان ۵۰هزار تومان ابطال و به آدرس دیوان عالی کشور از طریق پست یا حضوری ارسال کنید

با سلام
بزه جعل زمانی واقع میگردد که دیگری امضا و دستخط صاحب سند را بجای او ایجاد نماید لذا در فرضی که صاحب چک که ذیل ان را به امضا ممضی نموده و چک برای اوست تغییر مبلغ ولو بدون ارایه به بانک مربوطه بمنظور رفع سو اثر از ان نمیتواند از مصادیق جعل باشد بعلاوه نظریه مشورتی وجود دارد که میگوید کسی که ذیل سند تجاری (چک سفته)را امضا مینماید و در ان مبلغ و تاریخ درج نمیکند به دیگری نمایندگی و وکالت داده که به اختیار خودش مبلغ و تاریخ بزند لذا حتی در صورتی که چکی هم فقط امضا داشته باشد درج مبلغ نمیتواند از مصادیق جعل باشد چه برسد به مورد شما
علیهذا با توجه به مطالب فوق از نظر اینجانب رای دادگاه تجدیدنظر صحیح است ولی در مورد فریب و کلاهبرداری چون در فرض مسئله بیان نگردیده نمیتوان ان را مورد بررسی قرار داد