آیا میشه بدون اینکه هیچ شکایت یا درخواست دیه ای بکنم و ابلاغی برای همسرم بیاد فقط نامه پزشکی قانونی بگیرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۱۷ #25493401

سلام.
دو روز پیش شوهرمو منو کتک زد. کتفم کبود شده سرم از چند قسمت ورم کرده و در کل بدنم احساس درد دارم. تصمیم دارم که به پزشکی قانونی مراجعه کنم و فقط یک نامه بگیرم که اگر زمانی خواستم طلاق بگیرم مدرک داشته باشم. چطور اقدام کنم. به کلانتری برم یا دادگاه؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای مراجعه به پزشکی قانونی نیاز به نامه کلانتری یا دستور قضایی دارید

در هر صورت از طریق مرجع قضایی یا کلانتری امکانپذیر خواهد بود.

به کلانتری مراجعه کنید لیکن صرف اخذ گواهی پزشکی قانونی اثر ندارد

سلام
ناگزیر هستید به دادسرا یا کلانتری مراجعه نموده و از آن طریق به پزشکی قانونی اعزام شوید.

باسلام
شما میتوانیم از طریق مراجع قانونی اقدام کرده و به اگاهی همسرتان نمیرسد .

با سلام و احترام
موضوع به همسرتان اطلاع داده نخواهد شد
برای مراجعه به پزشکی قانونی الزما باید از جانب آگاهی یا مرجع قضایی معرفی شوید