مجازات این قبیل کارها چیست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۳۱ #25487362

اگر شخصی درکوچه به شیشه پارکینگ همسایه تف بندازه و زباله به جلوی درب پارکینگ بندازه و زنگ ایفون درب منزل رو برای چندین بار بزنه وسیم لامپ که دربالای سقف بیرون پارکینگ هستش رو با قیچی قطع کنه چه مجازاتی میتونه داشته باشه زندان یاشلاق ویاجزای نقدی کدامیک؟

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تحت عنوان مزاحمت و تخریب قابل پیگیری بوده که می تواند جزای نقدی و حبس به همراه داشته باشد

باسلام در مرحله اول باید خسارات را بپردازد در مرحله دوم می توانند برای شان حبس یا جزای نقدی در بر داشته باشد

سلام عمل مرتکب تحت عنوان مزاحمت ملکی، تخریب وتحت شرایطی سلب آسایش قابل شکایت وپیگیری است. تعیین مجازات حبس،یا جزای نقدی،یا شلاق با توجه به محتویات پرونده به تصمیم قاضی دادگاه بستگی دارد.

درود فراوان
در صورت اثبات مجازات حبس دارد که اگر سابقه نداشته باشند تبدیل به جزای نقدی می گردد .

با درود چنان‌چه تمام موارد آمده اثبات شود امکان جزای نقدی وجود دارد
تحت عنوان ایجاد مزاحمت تخریب می‌توان طرح شکایت کرد
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود.

با سلام، مرتکب جرم ایجاد مزاحمت و تخریب و به نوعی توهین که مجازات آن جزای نقدی است.

سلام ..
ظن قریب به یقین ، محازات جزای نقدی خوااد دلشت و البته در صورت ورود خسارت ، شاکی می تواند مطالبه خسارت نیز بنماید .