درصورتیکه به اجرا گذاشتن مهریه از طریق اجرای ثبت انجام شود و هیئت نظارت هم نظر رئیس اجرای ثبت را مبنی برمزایده تک منزل مسکونی و کسر حقوق و مزایده ماشین تایید کند چکار باید کرد؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۹۱ #25484868

با سلام
مهریه ۱۱۰ سکه عندالمطالبه و ۲۶۰ عندالاستطاعه توسط خانومم از طریق اجرای ثبت به اجرا گذاشته شده ماشینم توقیف و به مزایده گذاشته شده و کل مبلغ مهریه حدود چهار میلیارد و نیم بابت کسر از حقوق به اداره ی محل کارم ارجاع داده شده و ماهانه کسر میگردد سهامم هم به کل فکر کنم به خانومم واگذار شده تک منزل مسکونی بنده نیز که محل سکونت بنده و ۹۵ متر است توسط رئیس ثبت توقیف و اعتراض به هیئت نظارت مبنی بر مستثنیات دین بودن آن نوشتم که کارشناس هم قیمت آن را یک میلیاردو دویست ارزیابی کرده ، حالا شنیدم هیئت نظارت هم دو دانگ منزل را بابت مهریه به خانومم خواهد داد ، مگر یه منزل مسکونی برای من کارمند ۴۱ ساله و رسمی با ۹۵ متر ، مستثنیات دین حساب نمیشود؟ چه اقدامی باید انجام بدم ؟ چون رئیس ثبت دستور توقیف و مزایده منزل را هم داده بود که من اعتراض کردم به هیئت نظارت!
با سپاس از وکلای خوب بنیاد وکلا

مشاوره حقوقی مهریه
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یک منزل مسکونی جزو مستثنیات دین است.

سلام.یک منزل در حد شان وعدم دارایی دیگر جزو مستثنیات دین است

سلام وقت بخیر
یک منزل اسم مستثنیات دین می‌باشد و امکان توقیف آن وجود ندارد

درود یک منزل جزو مستثنیات دین است

با درود یک منزل مسکونی در حد شان زوج و خودرو چنان‌چه وسیله امرار معاش باشد جزء مستثنیات دین است

با سلام
منزلی که عرفا ودر شان شما باشد جز مستثنیات است وبسته به نظر ریس ثبت خواهد بود

با سلام
یک منزل مسکونی در حد شان زوج جزء مستثنیات دین است