توهین پیامکی چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۵ #25463308

سلام و خسته نباشید خدمت سروران گرامی
ممنون از شما
من با یکی داخل پیامک بحث کردم و داخل این پبامک ها با عرض پوزش از حرف های مانند____ زبان نفهم و ___ کی باشی. اعصاب منو خورد نکن جد و ابادته میشورم و هر ____ زنگ بزنه جئواب نمیدم و ___ خوردی رو گفتم و البته یه مواد مصرف مکنی نعشه یا خماری هم گفتم که در جواب حرفشه که خود شخص گفته من عملی هستم و متادن مصرف میکنم .که خود شخصم گفته اعتیاد داره .
طرف شکایت کرده چون سر یه مورد دیگه هم با هم پرونده مالی داریم که چون میدونه راه به جای نمیبره فکر کنم الان میخواد به این طریق شکایت کنه . خواستم بپرسم در نهایت چه اتفاق و حکمی امکان داره بیفته و صادر شه و جرمش چیه ؟ ممنون از شما اگر امکانش بود راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درودبرشما
مجازات توهین جزای نقدی یاشلاق است که به نظرقاضی محترم رسیدگی کننده یکی ازاین دوتعیین خواهدشد.

با سلام خدمت شما
مجازات فحاشی و توهین بد این قراره که هرکس به‌وسیله اوراق چاپی یا خطی یا به‌وسیله‌ی درج در روزنامه و جراید یا نطق در مجامع یا به هر وسیله‌ی دیگر به کسی امری را صریحا نسبت دهد یا آن‌ها را منتشر نماید که مطابق قانون آن امر جرم محسوب می‌شود و نتواند صحت آن را ثابت نماید، جز در مواردی که هم موجب حد است، به یک ماه تا یک سال حبس و تا ۷۴ ضربه شلاق یا یکی از آن‌ها، حسب مورد، محکوم خواهد شد.این در حالی است که شما الفاظ را مستقیما به ایشان نسبت داده باشید ولی در مورد معتاد بودن ایشان چون خودشان اقرار به معتاد بودن خود کرده اند مشکلی برای شما ایجاد نمی‌کند