رای صادر شده به نا حق؛ چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۸۵ #25440439

با عرض سلام و ادب..
در ارتباط با پرونده ام ابلاغیه در سامانه ثبت شد،همانطور که حدس میزدم رای صادر شده که حقم ضایع شده،آخه این اشخاص اعتقاد هیچ قانون هم طبق میل شخصی شدن رای صادر میکنن،یکبار قبلا پرونده ام بدون هیچ ابلاغیه یا اطلاعی مختومه کرده بودن،که به این بهانه که برام ابلاغیه اومده ولی چون مراجعه نکردم پرونده بسته شده،دومرتبه اعتراض زدم تمام مدارک و شواهد و کلی هزینه و دوندگی متهم که شوهر خواهرم هست که با چماق روی ماشینم پرید و شیشه ماشین مو شکست و به بدنه ماشینم آسیب رسونده و به من حمله ور شده،فقط رای صادر این شده ((۱۸۰ هزار تومن بابت شیشه باید پرداخت کنه،)) حتی روز دادگاه جلوی قاضی میگه اون شب دستش بهم میرسید پوست شو میکنم، از بزرگواران خواهش میکنم حد امکان یه راهنماییم کنید چیکار کنم تمام اعصاب و روانم بهم ریخته...‌‌

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام درموعد مقرر مستندومستدل به رای صادره معترض شوید.

جرم تخریب واقع شده اگر علاوه بر تعیین خسارت مجازات تعیین نشده تجدید نظرخواهی کنید حتما رای نقض میشود

در مهلت مقرر به رای صادره اعتراض کنید

باسلام
با احدی از همکاران محترم سایت تماس داشته و شکوائیه و دادنامه را ارسال نمایید تا با توجه به آن لایحه ای جهت اعتراض تنظیم گردد

سلام
مدارک خودودادنامه صادره رابه احدازوکلاجهت بررسی ارائه کنیدتاعلت صدوررای به این نحوراهکارمناسب رادریابید

درود بر شما، در مهلت مقرر میتوانید به رای صادره اعتراض نمایید تا اقدامات مقتضی به عمل آید.

مستند به ادله خود در مهلت قانونی نسبت به رای تجدیدنظرخواهی نمایید