آیا میتوانم نامه پزشک قانونی را به پرونده ترک انفاق که در کرج است ببرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۵ #25419640

همسرم دیروز جلوی کلانتری در تهران منو کتک زد، آیا میتوانم نامه پزشک قانونی را به پرونده ترک انفاق که در کرج است ببرم؟

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میبایستی یک شکواییه مبنی بر ضرب و جرح به پرونده اضافه کنید

سلام
ضرب و جرح ارتباطی به ترک انفاق ندارد و در این خصوص می توانیم شکایت دیگری را مطرح نمایید.

بله میتوانید از ایشان با عنوان ضرب و جرح عمدی شکایت نیز بنمایید و در دادگاه از این مدرک بنفع خودتان استفاده نمایید و بدلیل خوف جانی نیز تقاضای تهیه مسکن جداگانه نمایید .فقط بایستی شکایت ضرب و جرح را در تهران انجام دهید و مدارک را به دادگاه کرج بدهید .

سلام
قطعا میتوانید و البته باید شکواییه ای مبتنی بر ضرب و جرح به پرونده اضافه نمایید

سلام
به هر حال موضوع نیاز به طرح شکایت و اثبات ضرب و جرح داردو اگر همسرتان دعوی الزام به تمکین مطرح نمود یا ادعای نشوز شما را داشت رای ضرب و جرح را ضمیمه پرونده نمایید.به هر حال ارایه نظریه پزشکی قانونی در پرونده نفقه منع قانونی ندارد

صرب و جرح یک موصوع هست و ترک انقاق موصوعی دیگر . ازطرفی صرب و جرح درتهران اتفاق افتاده و دادسرا تهران ( محل وقوع جرم ) صالح به رسیدگی است