بخوام واریز کنم باید یک چهارمش رو کم کنم بفرستم یا نه؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۱۷۲ #25399629

سلام من در شهر ماکو به پرداخت ۲ ملیون جریمه نقدی محکوم شدم الان بخام تسلیم به رای بزنم باید یک چهارمش کم شه ولی اینجا گفتن شماره حساب بگیر پولو واریز کن به حساب دادگستری چجوریه من تهران هستم و نمیخام تا ماکد برم میخام از همینجا واریز کنم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تخفیف وفق قانون است و فقط در مهلت قانونی می توانید استفاده نمایید لذا ضمن لایحه مبلغ را واریز نمایید . موافقت می گردد ولی درصورت عدم موافقت با تخفیف، به شما ابلاغ می شود باقیمانده را پرداخت نمایید .

به استناد ماده‌ ۴۴۲ قانون آیین دادرسی کیفری :
«در تمام محکومیت‌های تعزیری در صورتی که دادستان از حکم صادره درخواست تجدیدنظر نکرده باشد، محکوم‌علیه می‌تواند پیش از پایان مهلت تجدیدنظرخواهی با رجوع به دادگاه صادرکننده حکم، حق تجدیدنظرخواهی خود را اسقاط یا درخواست تجدیدنظر را مسترد نماید و تقاضای تخفیف مجازات کند. در این‌صورت، دادگاه در وقت فوق‌العاده با حضور دادستان به موضوع رسیدگی و تا یک‌چهارم مجازات تعیین‌شده را کسر می‌کند. این حکم دادگاه قطعی است در نظر داشته باشید دادگاه میتواند تا یک چهارم تخفیف دهد حال پس از انصراف شما از تجدید نظر خواهی دادگاه امکان دارد به هر میزان که بخواهد تخفیف دهد یا کلا تخفیف لحاظ نکند

اگر رای قطعی نشده باشد می توانید ضمن لایحه ای ضمن اسقاط تجدید نظر خواهی تقاضای تخفیف نمایید .

اگر هنوز مهلت تجدیدنظرخواهی باقی مانده با رجوع به دادگاه صادرکننده حکم، حق تجدیدنظرخواهی خود را اسقاط و تقاضای تخفیف مجازات بدهید. در این‌صورت، دادگاه در وقت فوق‌العاده با حضور دادستان به موضوع رسیدگی و تا یک‌چهارم مجازات تعیین‌شده را کسر می‌کند که این حکم دادگاه قطعی است و میتوانید نسبت به واریز آن اقدام کنید.
موفق باشید

با درود..
در اینخصوص در صورت عدم قطعیت حکم صادره و داشتن مهلت قانونی جهت اعتـراض به دادنانه بدوی،، بهتر است ابتدا طی لایحه ای، مراتب تسلیم به رای و اسقاط حق تجدیدنظرخواهی خود را به شعبه مربوطه اعلام نمـوده و تقاضای اعمال تخفیف نمایید..
بدیعی است در صورت موافقت و اعمال تخفیف تا یک چهارم از مبلغ محکومیت کسر گردیده و مابقی قابل واریز می باشد..

درود بر شما، چنانچه رای قطعی شده باشد تنها میتوانید با پرداخت از تخفیفات استفاده نمایید، امکان تسلیم به رای وجود نخواهد داشت.

در فرض سوال مشخص نشده که آیا حکم صادره قطعی شده یا نشده است . اگر حکم صادره قطعی نشده باشد ( مهلت تجدیدنظر به اتمام نرسیده ) طبق ماده ۴۴۲ قانون آ.د.ک قبل از پایان مهلت تجدیدنظرخواهی با مراجعه به دادگاه صادرکننده حکم ، حق تجدیدنظرخواهی خود را اسقاط کنید و تقاضای تخفیف مجازات کنید .‌