احداث گلخانه در منزل مسکونی که کاربری کشاورزی دارد؛ طبق قانون امکانش هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۳ #25395601

باسلام و احترام
مدت ۱۰ است در زمین دارای سند ملکی که کاربری کشاورزی دارد و در حریم شهر است منزل مسکونی ساختیم. ۱۱۰ متر مسکونی و نزدیک ۳۰۰ متر به شکل باغ. نزدیک ۱۵ منزل مسکونی نیز در همین زمین ها ساخته شده ولی همه بدون تغییر کاربری هستند. به دلیل ساخت بدون مجوز گاز نداریم و هزینه آب هم بسیار گران است. اداره آب و گاز شرط دادن امتیاز را کسب اجازه از جهاد کشاورزی عنوان کرده است. جهاد کشاورزی فقط به شرط گلخانه و دامداری مجوز می‌دهد. خواستم در قسمتی از زمین گلخانه پرورش کاکتوس بزنم اما جهاد نمی‌گذارد. می‌گوید داخل زمینی که منزل مسکونی است مجوز نمی‌دهد. خلاصه نه اجازه احداث گلخانه را می‌دهد نه مجوز استفاده از خدمات شهری. در ضمن فرمانداری و جهاد می‌گویند کاری به کارتان نداریم امکانات هم نمی‌دهیم. در همسایگی ما یه کارگاه کشمش پاک کنی احداث شده که تمامی خدمات را دارد ولی هیچ کار صنعتی ای انجام نمی‌دهد و جالب اینکه داخل کارگاه خانه و باغ ساخته و جهاد می‌گوید کارش صنعتی است. لطفا راهنماییم کنید. با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
به جهاد کشاورزی نامه زده و جواب را مکتوب دریافت کنید
و اگر ممانعت کرده بودن شکواییه به دادگاه ارسال نمایید

باسلام- در صورتیکه بخواهید از این ملک بعنوان گلخانه استفاده نمائید و تسهیلات دریافت کنید حتما باید از سازمانهای مربوطه مجوز داشته باشید وگرنه شما می توانید در ملک شخصی خویش پرورش هر گیاه یا ... را بدون هیچ منع قانونی داشته باشید. منع قانونی در این مورد فقط ایجاد مزاحمتی برای اشخاص نداشته باشد و آلودگی زیست محیطی بوجود نیاورد.