از شخصی پولی گرفته ام که ماهیانه سودی به او بدهم،حالا تمام سرمایه ضرر شد،و او میخواهد به جرم خیانت در امانت و کلاهبرداری از من شکایت کند چه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۶ #25393582

از شخصی پولی دریافت کردم به مبلغ ۵۰ تومان که برایش سرمایه گزاری کنم و ماهیانه سودی به او بدهم مبلغ ۲۵ تومان طی یک سال به او دادم و ناگهان تمام سرمایه او و خودم دچار ضرر شد، که مدارک دال بر ضرر را هم دارم حال او می گوید به جرم خیانت در امانت و کلاهبرداری از من شکایت می کند،چه باید بکنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ،کلاهبرداری محقق نشده است، و اگر شما مدارکی در مورد ضرر سرمایه اتون ارائه بدید خیانت در امانت نیز تبرئه خواهید شد . چنانچه از شما شکایت شد و در دادگاه از شما در مورد مراوده مالی بینتون سوال شد ، از عنوان این موضوع که ماهیانه به ایشان سود پرداخت کرده اید خودداری نمایید، چراکه پرداخت سود مشخص، ممکن است این ذهنیت برای قاضی ایجاد شود که معامله بین شما ربوی بوده است و ممکن است به حبس محکوم شوید. با توجه به تخصصی بودن موضوع و بیان یکسری مطالب دفاعیه در دادگاه، توصیه می شود حتما وکیل انتخاب نمایید.

چنانچه قرارداد یا رسیدی مبنی بر امانی بودن پول وجود نداشته باشد خیانت در امانت به نتیجه نخواهد رسید در خصوص کلاهبرداری نیز با توجه به توضیحات فوق و عدم وجود مانور متقلبانه ای از جانب شما شکایت مبنی بر این عنوان نیز به نتیجه نخواهد رسید و شخص مقابل صرفا میتواند با استناد به ادله محکمه پسند از جمله قراداد و یا گردش حساب بانکی خود به صورت حقوقی برای مطالبه وجه خود اقدام نماید.