سرقفلی یک مغازه چقدر ارزش دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۰۹ #25366271

سلام وقتتون بخیر ، ببخشید میخواستم بدونم سرقفلی یک مغازه چقد ارزش داره و اینکه ما صاحب یه سرقفلی از مغازه هستیم و این مغازه سالهاست دست یکی از اشناهاس و اجاره میده مغازه رو ایا از اون اجاره ای که میگیره چیزی به ما تعلق میگیره یا نه

مشاوره حقوقی سرقفلی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ارزیابی سرقفلی توسط کارشناس رسمی دادگستری تعین خواهد شد

با سلام
اگر سرقفلی متعلق به شما و توسط دیگری به اجاره واگذار میگردد لذا شما میتوانید اجرت المثل ایام را از ایشان مطالبه نمایید و نیز تعیین اجرت المثل ایام و نیز ارزش واقعی ملک بر عهده کارشناس رسمی دادگستری میباشد

سلام
ارزش سرقفلی مغازه توسط کارشناس تعیین می گردد. مالک سرقفلی حق دریافت اجاره بها را دارد..

سوالتان راکامل مطرح نفرموده اید ومشخص نیست آیا طبق قرارداد مغازه تان رابه دیگری داده اید؟. واینکه قیمت سرقفلی ازطریق کارشناس تعیین میشود درصورت درخواست ارزیابی واحتمالا مطالعه قراردادتان میتوان دقیق تربشما پاسخ داد.

پس از گرفتن حق سرقفلی مغازه در صورتی ک پس ازآن توسط موجر اجاره داده شود قطعا مبلغی ک توسط کارشناس تعیین میشود از مبلغ اجاره ب صاحب سرقفلی تعلق خواهد گرفت

با سلام..
جسارتا بنظر می رسد با توضیحاتی که دادید شما باید مالک ملک باشید نه سرقفلی..
چرا.؟ چون سرقفلی دست اون کسیه که در اون مغازه فعالیت دارد نه موجریت..
در هر حال در خصوص سئوال مطروحه.. ارزش سرقفلی به قیمت عادلانه روز مغازه توسط کارشناسی تعیین و در صورت اجاره دادن توسط اشخاص دیگری.. مالکین سرقفلی حق کامل دریافت اجاره بها در مغازه فوق را دارند..
ضرورت دارد که توضیحات کامل ارایه داده شود.. چرا که در حال کلی چنین چیزی امکان ندارد که سرقفلی مغازه مال شما باشد ولی شخص دیگری در آن فعالیت داشته باشد، مگر اینکه شما بهه متصرف ملک اجاره داده باشید که در آنصورت اذن و اجازه مالک نیز نیاز می باشد..
با توجه به تخصص اینجانب در اینخصوص.. لازمه بررسی بیشتر ارایه توضیحات اضافی از طرف حضرتعالی ضروری می باشد..
موفق باشید..

این امر در تخصص کارشناس است که باتوجه به شرایط ملک تعیین میگردد