هرروز با تهدید چاقو و فحاشی و آبروریزی در محل طلب پول می‌کند باید چکار کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۳۸ #25346140

سلام بنده فرزند پسری دارم. که در سال‌ ۸۹ مقدار حدودا ۱۷ میلیون تومان به بنده بابت قرض پرداخت کرده. الان در سال ۱۴۰۰. طلب ۸۰۰میلیون تومان از بنده را می‌نماید این در حالیست که نامبرده معتاد به ماری جوانا بوده که دوبار هم جهت ترک به کمپ سپردم اما هربار بیشتر از یک هفته دوام نیاورده. هرروز با تهدید چاقو و فحاشی و آبروریزی در محل طلب پول می‌کند که تا الان بیش از ۱۵۰ میلیون تومان گرفته. حال من باید چکار کنم راهنمایی بفرمایید ممنونم

مشاوره حقوقی تهدید
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
زمانی که در محل اقدام به فحاشی و غیره می کند با پلیس ۱۱۰ تماس بگیرین و گزارش کنند و هم شهود هم باشپ سپس شکایت توهین و تهدید اقدام نمایید

با سلام تحت عنوان ایجاد مزاحمت و توهین وتهدید مطرح نمایید.

سلام از او به دادگاه با داشتن مستندات شکایتی را تنظیم کنید

سلام تحت عنوان ایجاد مزاحمت و توهین وتهدید مطرح نمایید.

با درود شکایت خود را تحت عنوان ایجاد مزاحمت و توهین وتهدید مطرح نمایید.

قدرت نمایی با سلاح سرد جرم هست علاوه براین عناوین اتهامی دیگر نیز قابل پیگیریست،با استناد ب شهادت شهود و ادله دیگر شکایت توهین و تهدید و ....مطرح نمایید،ایشان اگر مطالبه وجه خود را دارند میبایست از طریق قانونی پیگیر شوند و صرف یک دین مجوزی برای اعمال مذکور نیست

شکایت تهدید، قدرت نمایی و توهین به طرفیت ایشان مطرح کنید.