اگه بازداشت بشم چه حکمی برام صادر میشه؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۵۳۹ #25339888

با سلام. یکی از دوستان من ویلای توریستی اجاره میداد که یک شب یکی از مسافرها که کارت شناسایی جعلی داده بود تمام وسایل ویلای ایشون رو میدزده و خونه رو خالی میکنه . پلیس اگاهی بعد از یکسال نتونست هیچ ردی ازش بگیره.دوستم فقط یک شماره موبایل ازش داشت . من از طریق همون شماره تونستم اسم و ادرس و شماره حساب بانکی شو بدست بیارم و با هک کردن حساب بانکیش ۱۲۰میلیون طی چند مرحله از حسابش برداشت کردم و دادم به دوستم. چند ماه از این ماجرا گذشته.

مشاوره حقوقی کیفری
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اقدام شما مصداق جرایم کلاهبرداری رایانه ای میباشد و جزای نقدی و حبس را در پی خواهد داشت

بادرودوسلام شما جرم مرتکب شده مجازات می شوید.

مجازات عمل ارتکاب یافته جزای نقدی یا حبس است یا هر دو

بسمه تعالی
باسلام
وقت بخیر
عمل شما از مصادیق دسترسی غیرمجاز و کلاهبرداری رایانه ای می باشد که مطابق قانون جرایم رایانه ای برای آن حبس، جزای نقدی تعیین گردیده است اما بنظر باتوجه به توضیحات شما، دادگاه انگیزه شما را مدنظر قرار داده و بنظر از نهادهای تخفیف استفاده خواهد کرد.
موفق باشید

با سلام شما به جرم دسترسی غیر مجاز به حساب ها و داده ها از طریق سیستم رایانه ای محکوم خواهید شد و مجازات آن به حبس از یک تا پنج سال یا جزای نقدی از بیست میلیون ریال تا یکصد میلیون ریال جزای نقدی یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

سلام.موضوع مشمول ماده ۷۴۱قانون محازات اسلامی (جرایم رایانه ای)می باشد که علاوه بر ردمال به صاحب آن،به حبس از یک تا پنج سال یا جزای نقدی از بیست میلیون ریال تا یکصد میلیون ریال جزای نقدی یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد. البته انگیزه شما وقصد ونیتی که داشتید میتواند موثر در مقام بوده وعنداللزوم موجب تخفیف مجازات شود....

جرم ارتکابی کلاهبرداری رایانه ای است علاوه برردمال به ۱تا۵سال حبس و ۲۰ تا۱۰۰میلیون ریال جزای نقدی یا هردو درانتظارشماست.