در این مرحله کار خاصی باید انجام بدم آیا نیاز هست که مراجعه کنم بدون ابلاغ؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۲۱۹ #25307739

سلام و عرض ادب
بنده پس از اقدام برای درخواست نفقه پروندم به مرحله ای رسید که برگه اجراییه با تمبر باطل کردم و روی پرونده در شورای حل اختلاف گذاشتم در حال حاضر برام پیام اومده که پرونده شما به شعبه ...اجرای حقوقی منتقل شده و در صورت نیاز به شما ابلاغ خواهد شد
یه دنیا ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی نفقه
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام پرونده در اجرای احکام تشکیل شده، پیگیر باشید

بادرودوسلام برای شما ابلاغیه می آید.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید نخیر کار خاصی انجام ندهید اگر نیاز باشد ابلاغ خواهد شد

درود بر شما
باارسال پرونده به اجرای احکام پیگیری نمایید بعداز ده روز که خوانده اجرا نموده یا نه درصورت لزوم تقاضای جلب نمایید

سلام .اگر تا ده روز ابلاغی انجام نشد باید از اجرای احکام پرونده را پیگیری کنید که در مرحله اجرا اموال توقیف شود

بله باید برای ادامه روند پرونده در مرحله اجرا مراجعه نمایید.

با درود اگر تقاضای صدور اجرائیه نمایید محکوم علیه می‌بایست ظرف مدت ده روز محکوم به را پرداخت کند وگرنه حکم اجبارا اجرا خواهد شد