میتونم از طریق گواهی پزشکی قانونی بدون اذن پدر ازدواج کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۸۳۳ #25306210

دختری ۲۲ ساله هستم که خانواده ام به شدت مخالف ازدواج با فرد مورد علاقه ام هستند شرایطم در خانواده به قدری سخت است که مجبور به مهاجرتم اگر نتوانم فرد مورد علاقه ام را پیش خودم بیاورم ، مجبورم برگردم درحال حاضر باکره ام، اگر برگردم و باکرگیم رو از دست بدم با فرد مورد علاقم، با توجه به اینکه ازدواجی نداشتم، میتونم از طریق گواهی پزشکی قانونی بدون اذن پدر ازدواج کنم؟ یک سوال مهمترم دارم اونم اینکه میترسم دادگاه حکم زنا رو بده و برامون دردسر ساز بشه و مجازات بشیم بابت زنا و رابطه نامشروع ...خواهش میکنم اگه میشه دقیق جوابمو بدین

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما می‌توانید شخص مورد نظر را به دادگاه معرفی کنید واجازه ازدواج را از سوی دادگاه بگیرید انجام چنین عملی جایز نیست بهتر است قبل از اینکه کاری انجام دهید از عشق خود مطمعا شوید و از افراد آگاه مشاوره بگیرید. موفق باشید.

این کار به هیچ وجه توصیه نمی شود
اگر پدر بدون علت موجه از دادن اجازه مضایقه می کند از دادگاه اجازه بگیرید و قانونی ازدواج خود را ثبت کنید.

به هیچ وجه جایز نیست مرتکب چنین عملی شوید معمولا کسانی که اینگونه ازدواج کرده اند پس از مدت کوتاهی عشق ظاهری آنها به نفرت شدید از یکدیگر تبدیل شده است. بهتر است از تجربیات افراد متاهل و حقوقدان استفاده کنید.

با سلام و احترام
توصیه به این عمل نمی شود
ولی چنانچه شما درخواست ازدواج با زوج مورد نظر خود را دارید با مراجعه به دادگاه ومعرفی کامل مردی که می خواهد با او ازدواج نماید و شرایط نکاح و مهری که بین شما قرار داده شده پس از اخذ اجازه از دادگاه مدنی خاص به دفتر ازدواج مراجعه و نسبت به ثبت ازدواج اقدام نماید.
پیروز باشید

با سلام اول اینکه این کار توصیه نمیشود
دوما ازاله بکارت به هر طریق یا وسیله ای اذن پدر را ساقط میکند
سوما اگر باکره نباشید ادعای زوجیت میکنید یا به نکاح ایشون درمیاد و زنا در این مورد مفهومی نداره و اگر ازاله بکارت صورت گرفته باشد لازم نیست اقرار به رابطه ی نامشروع بفرمایید به هر حال به هیچ عنوان چنین اقدامی توصیه نمیشود