آیا برای پول نقد هم امکان نوشتن هبه نامه هست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵,۲۴۰ #25292538

با سلام
یعنی شخصی مبلغی مشخص به صورت چک بین بانکی برای کسی هبه کند و آن را ثبت محضری کند؟
آیا اگر حق رجوع و پس گرفتن در‌ هبه نامه از بین برود امکان پس گرفتن مبلغ وجود دارد؟

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در خصوص هبه وجه نقد و امکان ثبت محضری آن منع قانونی در این خصوص وجود ندارد و چنانچه حق رجوع ساقط شود امکان رجوع دیگر نمی باشد.

با سلام - اگر حق رجوع اسقاط شده باشد .دیگر استرداد امکان پذیر نیست.

سلام
به نظر امکان این اقدام وجود دارد و با اسقاط حق رجوع دیگر امکان استرداد وجه را نخواهید داشت

، هبه عقدی است که به موجب آن یک نفر مالی را به رایگان به شخص دیگری تملیک می‌کند؛ به عبارت دیگر او مال خود را به طور مجانی به ملکیت دیگری در می‌آورد.
در این عقد سه طرف وجود دارد: واهب، متهب و عین موهوبه.
«واهب» کسی است که مالش را تملیک می‌کند.
«متهب» کسی است که مال به ملکیت او در می‌آید.
«عین موهوبه» نیز مالی است که مورد هبه واقع و بخشش می‌شود.

با سلام هر پول مال است و قابل هبه اگر حق رجوع اسقاط شود نمیتواند رجوع کند در مورد چک بعد از قبض و سررسید و دریافت مبلغ هبه محقق میشود