یک سال از زمان دادخواست گذشته آیا می تواند اقدامی کند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۹۷ #25292458

سلام عرض ادب
سال نو مبارک
دو سال پیش به شخصی با لت خرید یک عدد سفته دادم به از یک سال اجرا گذاشت و دادخواست داد حتی دادخواست به محل کار قبلیم اومد ولی چون من نبودم تحویل نگهبان شده بود.
و حالا دومین سال هست و یک سال از زمان دادخواست گذشته آیا می تواند اقدامی کن
متشکرم

مشاوره حقوقی سفته
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی داردکه رای صادر شده بوده یا خیر؟
این امکان است که برای شما اجراییه صادر شده باشد

با سلام
در اصل شما بدهکار میباشید
و رای قبلی مهم میباشد
پیشنهاد میشود بدهی را پرداخت و اصل سفته را استرداد نمایید

اگر ثبت نام ثنا داشته باشید از طریق ثنا ابلاغ خواهدشد.
ولی حتما موضوع را پیگیری نمایید ممکن است به صورت غیابی رای صادر شده باشد.

برای هر دادخواست فقط یک بار امکان رسیدگی ماهیتی وجود دارد و امور حقوقی مشمول مرور زمان نمی شود مگر قانون تصریح کرده باشد

سلام
به هر حال شما سفته را ظاهرا بابت بدهی و خود صادر کرده و بدهکار هستید و ایشان می توانند علیه شما اقدام و چنانچه شما محکوم به پرداخت شدید و مبلغ محکومیت را نپردازید ایشان می‌توانند دستور جلب شما را بگیرند مگر این که با ایشان توافق کنید یا اعسار شما ثابت شود

نتیجه پرونده قبلی و دلیل موفق نشدن در پرونده قبلی مهمه و اگر ابطال یا رد دادخواست خورده بله میتواند مجددا شکایت کند