آیا الزام به تمکین قبول می شه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۲ #25275610

من و همسرم ۲۸ ماهه عقدیم و تمکین (خاص و عام) صورت نگرفته و عروسی نگرفتیم حدود ۹-۸ ماه پیش همسرم دادخواست فسخ نکاح دادن که رد شد و من دادخواست مهریه دادم که حکم تقسیط مهریه صادر شده ( البته تاکنون زوج هیچ پرداختی ای نداشتن )
من دادخواست نفقه هم برای این ۲۸ماه دادم و جلسه رسیدگیش برگزار شد و منتظر حکم هستیم. به تقابل زوج دادخواست الزام به تمکین دادن که فردا جلسه رسیدگیش برگزار می شه. (با توجه به اینکه منزل و اسبابی ندارن و کاملا مشخصه که دادخواستشون صوریه)
در ضمن بخاطر بلاتکلیف گذاشتن من و فسخ نکاحی که داده بودن من دادخواست طلاقم رو هم ثبت کردم و یک ماه دیگه جلسه رسیدگیشه
۲-برای رد دعوی الزام به تمکین ایشون باید چه دفاعی از خودم بکنم؟
۳-نفقه ۲۸ ماه گذشته رو که حدود ۱۵ میلیونه باید پرداخت کنند؟

مشاوره حقوقی نفقه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

- بهترین دفاع برای دعوی الزام به تمکین همسرتان ، اشاره به رد تمکیت قبلی و موضوع باکره بودن و استفاده از حق حبس است که قطعا موجب رد مجدد تمکین خواهد شد .
- امکان دریافت نفقه معوقه برای شما وجود دارد .

با سلام
شما باید در دادگاه بیان کنید که هنوز نامزد هستیم وزندگی مشترک را شروع نکردیم که الزام به تمکین زده چون تمکین زمانی معنی میدهد که در خانهی شوهر زندگی کنی
بعد هم مهریه وهم نفقه به شما تعلق میگیرد ومی توانید هردو را تقاضا کنید

ونفقه هرچی کارشنا س اعلام کرده باید پرداخت کند وگرنه می توانید حکم جلب بگیرید