در مواجهه با اخاذی اینترنتی چکار کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۱۲ #25255467

خانمی به صورت اینترنتی از من اخاذی کرده و با وعده ازدواج مبلغی را از طریق همراه بانک به حسابش واریز کردم ولیکن پس از واریز پول خلف وعده نموده و مبلغ را نیز برنگردانده است

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام درصورت داشتن مدارک ومستندات ازجمله پرینت واریزی به حساب میتوانید علیه ایشان دادخواست تنظیم وبه دادگاه ارایه نمایید.

از طریق مراجعه ب پلیس فتا پیگیر باشید و اگر شواهد و مدارکی از نام کاربری و ...از ایشون دارید ارائه بدید درصورت کشف اطلاعات هویتی شکایتی علیه ایشون ب جرم اخاذی و کلاهبرداری اینترانتی در مراکز پلیس فتا تنظیم کرده و پیگیری نمایید

سلام و درود، اگر چه شما اقدامی خلاف احتیاط انجام داده اید اما می توانید با مدارک و شواهد از طریق مراجع قانونی اقدام کنید؛ آرزوی عاقبت بخیری.

اگر از طریق اینستاگرام و یا شبکه های مجاری و پیام رسان های خارجی ارتباط داشتید خیلی امیدوار به کشف هویت متهم و نشانی وی و نتیجه در دادگاه کیفری نداشته باشید.