زمان ازدواج دیدم که در اصفهان ساکن است حالا میخواد منو ببره یه شهره دیگه باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۱ #25247725

سلام. من ۱۰ سال پیش در اصفهان ازدواج کردم. هم خودم هم خانواده همسرم اصفهانی هستیم حالا خانواده همسرم تصمیم گرفتن برن تهران زندگی کنن بدون هیچ دلیل وجهی.
اونها شهریور رفتن تهران حالا به همسرم هم اصرار که تو هم بیا تهران.
منی که زمان ازدواج دیدم که در اصفهان ساکن است حالا میخواد منو ببره یه شهره دیگه باید چیکار کنم؟من که برده نیستم منم خانواده دارم چرا نمیتونم روی حق مسکن اعتراض داشته باشم.
خواهش میکنم کمکم کنین.

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زن باید در منزلی که شوهر تعیین میکند سکنی نماید مگر آنکه اختیار تعیین منزل به زن داده شده باشد.

شما میتوانید نروید ولی نفقه شما قطع میشود و همسرتان حق ازدواج مجدد پیدا میکند

مخاطب عزیز
اگر بدلایل اخلاقی یا پزشکی مسکن تهیه شده زوج مناسب نیست می شود تمکین نکنید ولی در غیر اینصورت خیر

شما میتوانید نروید و تمکین نکنید در اینصورت فقط نفقه ندارید و ناشزه محسوب می شوید .

سلام
زن باید در منزلی که شوهر تعیین میکند سکونت نماید مگر در صورت شرط خلاف ان .جاب جایی محل سکونت نباید به قصد ایذاو اضرار باشد ،در صورت اختلاف در این مورد نهایتا دادگاه تصمیم لازم را در حل اختلاف می گیرد.