آیا برادرم میتواند به همین دلیل زنش را طلاق دهد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۹۳ #25240041

با سلام
اگه زن داداشم رابطه نامشروع با پسر برادر دیگه ام داشته باشه ( رابطه پسر با زن عمو ) البته من فقط از پیامهای مستهجن واتساب آنها عکس گرفتم و مدرک دیگه ای فعلا ندارم اگه همینها رو برملا کنم
آیا زنش مهریه طلبکار است؟
برای پسر برادرم چه عواقبی دارد؟
آیا برای من که قضیه رو فاش کردم شرعا و قانونا مشکلی پیش نخواهد آمد؟( مجرم نیستم؟)
ممنونم اگه دقیق راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مطابق قانون ایران در هر صورت حق طلاق با مرد است و مرد می‌تواند حتی بدون اثبات رابطه نامشروع همسرش را طلاق دهد.

حتی با اثبات رابطه نامشروع بازهم مهریه به زن تعلق می‌گیرد.

اثبات رابطه نامشروع با چند پیامک بسیار دشوار است.

مسلما در صورت شکایت و یا اثبات رابطه نامشروع برادر زاده شما نیز باید در مراجع قانونی حضور یافته و در صورت اثبات مجازات می‌شود.

با سلام.
در صورتی که به داده های موبایل این اشخاص به طرق غیر قانونی دسترسی پیدا کرده باشید، مجازات دارید.
اثبات رابطه نامشروع بسیار سخت می باشد و به صرف چند پیامک نمی‌توان رابطه نامشروع را ثابت کرد.
در صورتی که برادرزاده شما مجرد باشند و جرم ثابت شود، ۱۰۰ضربه شلاق محکوم می‌شوند وگرنه زنامحصن بوده و سنگسار می‌شوند.
اثبات رابطه نامشروع هیچ ارتباطی به مهریه ندارد ولی برادر شما هر وقت خواستند می‌توانند زن خود را طلاق دهند و مهریه نیز می‌بایست پرداخت شود.

ابتدا بایدگفت رابطه نامشروع صرف ارائه مدارک بدین شکل متضمن اثبات جرم نیست چون درکل جرائم منافی عفت اثباتش باتوجه به حیثیت افراد درجامعه اسلامی مشکل ضمنا اگه نتونین اثبات کنین خودتون درگیر عناوین مجرمانه دیگری تحت تعقیب قرارمیگیرید

سلام
زن در هرحال مهریه را طلبکار است
اگر رابطه فیزیکی نداشتن، تا ۹۹ ضربه شلاق برای هرکدام.
شما هم مجرم خواهید بود

سلام
هر زمان می توانند برای طلاق ایشان اقدام کنند و حتی در صورتیکه رابطه نامشروع هم اثبات شود باید مهریه ایشان را پرداخت کنند. لذا اثبات رابطه نامشروع هم دشوار می باشد.