در نهایت به تصرف و تحویل ملک بصورت قانونی میرسم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۴۰ #25228960

پیش خرید آپارتمان کردم و عرصه ملک از موقوفات استان قدس هست و با همون پروانه ۶ طبقه گرفتن و۲ طبقه هم خلاف ساخته و آپارتمان را بصورت قولنامه ای فروخته و فقط از عرصه زمین یک سهم از ۸ سهم وکالت میخوره و واحد موردنظر هم با مبایعه نامه واگذار میشه و این منطقه همینطوری خریدو فروش میشه و به هیچ عنوان پایانکار و تفکیک عرصه و اعیان نداره و نمیشه گرفت.... حالا من طبقه فوقانی رمپ رو خریدم آیا میتونم تحویل بگیرم؟ چون فقط وکالت از عرصه بصورت سهم میخوره و یک مبایعه نامه هم بابت آپارتمان فوق که خریدم و مشخصات و جانمایی آپارتمان هست وتاریخ تحویل و تنظیم وکالت در مبایعه نامه مشخص شده تحویل باید بده... حالا فروشنده مشکل خوردیم و میگه چون سند نمیخوره و نمیتونی افراز کنی و قانونی نمیتونی تحویل بگیری حالا رویه دادگاه چی میشه؟
من واحدمو تصرف کنم وبهم تحویل بشه قانونی. وکالتم نزد که نزد.... دادخواست دادم بابت تکمیل و تحویل و تنظیم سند چون اولا آپارتمان نیمه کاره رها کرده ونمیسازه و دنبال راهی که من خسته بشم و پول بیشتر بگیره و یا فسخ کنم چون من ارزانی خریدم داره بهانه میکنه ولی واحدهای دیگشو به نرخ خوب فروخته ولی تحویل داده... دادگاه اینجا چه حکمی میده و بنده میتونم بدون تنظیم سند آپارتمانو تصرف کنم و بقیشو از جیب خودم بسازم و بعدا ازش مطالبه کنم ومن برام مهمتر از همه تصرف آپارتمان و تحویل واحدم هست...

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دادخواستی مبنی بر تحویل مبیع و اخذ پایان کار ارائه نمایید و در صورتی که وجه الزامی مقرر نموده اید میتوانید به ان نیز استناد نمایید

سلام با توجه به توضیحاتی که ارائه دادید شما باید دادخواست تحویل مبیع و الزام به اخذ پایان کار و صورتمجلس تفکیکی طرح کنید و اگر در قراردادتون وجه التزام هم تعیین شده باشه میتونید ضمن همین دادخواست مطالبه کنید و دادگاه با توجه به مفاد قرارداد رای صادر میکنه و اگر قراردادتون اصولی تنظیم شده باشه رای به تحویل آپارتمان صادر میکنه